Event Canvas Level 1-koulutus 2.11.2020

2 marraskuuta, 2020
9:30 - 3:30
Finland
Organizer
MPI Finland

MPI Finland ja Architects of WOW kutsuvat sinut kouluttautumaan!
 
MPI Finlandin jäsenille on mahdollisuus suorittaa Event Canvas Level 1 -sertifikaatti erikoishintaan. Myös joku kollegasi voi hyödyntää tämän ainutkertaisen tilaisuuden, vaikka hän ei olisikaan jäsen.

Ykköstason Event Design sertifikaatti koulutus kestää 6 tuntia ja se sisältää perustaidot tapahtumasuunnitteluun Event Canvas -metodin ja -työkalun avulla. 

Opit koulutuksessa analysoimaan kohde-/sidosryhmiä Event Canvasia käyttäen sekä ymmärtämään empatiakarttaa. Koulutus antaa kokemusta siitä, miten Event Canvasin avulla tiiminä suunnitellaan tapahtumaa. Kurssin jälkeen pystyt käyttämään Event Canvas -metodia artikuloimaan, kuinka tapahtumasi voi muuttaa kohderyhmien käyttäytymistä. Sinulla on myös tulevaisuudessa mahdollisuus osallistua Event Design Collectiven jatkokursseille, joissa pääset yhä syvemmälle aiheeseen ja saat seuraavien tasojen sertifikaatit. Event Canvas -metodi auttaa sinua demonstroimaan tapahtumasi todellisen arvon. 

Ilmoittaudu pian, sillä paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautuminen on sitova ja lasku osallistumisesta lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä.

Venue Details

Zoom, Online

Sosiaalisessa mediassa

Connect with Us