Top Performing Chapter Award

MPI Netherlands Nieuwsbrief
Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

Top Performing Chapter Award

 

 

Nieuws

 

MPI Nederland | jul 25, 2019
MPI Nederland | jul 1, 2019
Vanaf 1 januari 2020 neemt Babs Nijdam de rol van voorzitter van Meeting Professionals International Nederland over van de huidige voorzitter Robbert Weddepohl. Nijdam zal gedurende twee jaar leiding geven aan de Nederlandse afdeling van ’s werelds grootste vakvereniging voor de Meetings & Events Industrie.
MPI Nederland | jun 4, 2019
Na een dag vergaderen is de focus soms ver te zoeken. Daarom is het belangrijk om de buitenlucht in te gaan met jouw hele team. Bij Apollo Hotels vind je de tofste locaties. Ga bijvoorbeeld quad rijden bij Veluwe Events of blokarten over het strand terwijl de meeting van deze ochtend even naar de achtergrond verdwijnt. Of kies voor een korte break tijdens de meeting met een potje Jeu de Boules aan de Vinkeveense Plassen.
Sofie Fest (Meeting Magazine) | mei 6, 2019
Vanuit de MPI Academy van MPI Netherlands Chapter worden elk jaar diverse trainingen en masterclasses georganiseerd voor leden en niet-leden. Op donderdag 11 april stond de training bij Carlton President Hotel in het teken van strategische congresacquisitie.
MPI Nederland | mei 6, 2019
Meer dan 500 kilometer fietsen van World Forum The Hague naar IMEX 2019 in Frankfurt: 5 World Forum teamleden maken van 13 t/m 21 mei deze tocht. Samen zetten zij zich in voor War Child. Centraal staat teamwork, vitaliteit en werken aan een veiligere wereld vanuit de stad van vrede en recht.
MPI Nederland | mrt 4, 2019
MPI is in haar nopjes dat ze de komende jaren een groot deel van de trainingen met de MPI Academy in dit prachtige hotel kunnen laten plaatsvinden. Het compleet vernieuwde hotel is klaar voor de toekomst, waarbij ze een omgeving creëren die inspireert en aanzet tot mooie ontmoetingen. De MPI NL Academy richt zich op de ontwikkeling van professionals binnen het vakgebied, niet beperkt tot MPI leden.
MPI Nederland | feb 4, 2019
Diverse sprekers gecombineerd met een show vol live entertainment nemen je mee op een reis door verleden, heden en toekomst. De thema's event design, marketing, trends en creativiteit staan tijdens de powertalks in de grote zaal centraal. Hierna kunt u netwerken en connecten met sprekers en mede (r)evolutionairs in de Speakers HUB en experience zone.

Connect with Us