MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

 

 

Nieuws

 

MPI Nederland | jun 4, 2019
Na een dag vergaderen is de focus soms ver te zoeken. Daarom is het belangrijk om de buitenlucht in te gaan met jouw hele team. Bij Apollo Hotels vind je de tofste locaties. Ga bijvoorbeeld quad rijden bij Veluwe Events of blokarten over het strand terwijl de meeting van deze ochtend even naar de achtergrond verdwijnt. Of kies voor een korte break tijdens de meeting met een potje Jeu de Boules aan de Vinkeveense Plassen.
MPI Nederland | mei 6, 2019
Vanuit de MPI Academy van MPI Netherlands Chapter worden elk jaar diverse trainingen en masterclasses georganiseerd voor leden en niet-leden. Op donderdag 11 april stond de training bij Carlton President Hotel in het teken van strategische congresacquisitie.
MPI Nederland | mei 6, 2019
Meer dan 500 kilometer fietsen van World Forum The Hague naar IMEX 2019 in Frankfurt: 5 World Forum teamleden maken van 13 t/m 21 mei deze tocht. Samen zetten zij zich in voor War Child. Centraal staat teamwork, vitaliteit en werken aan een veiligere wereld vanuit de stad van vrede en recht.
MPI Nederland | mrt 4, 2019
MPI is in haar nopjes dat ze de komende jaren een groot deel van de trainingen met de MPI Academy in dit prachtige hotel kunnen laten plaatsvinden. Het compleet vernieuwde hotel is klaar voor de toekomst, waarbij ze een omgeving creëren die inspireert en aanzet tot mooie ontmoetingen. De MPI NL Academy richt zich op de ontwikkeling van professionals binnen het vakgebied, niet beperkt tot MPI leden.
MPI Nederland | feb 4, 2019
Diverse sprekers gecombineerd met een show vol live entertainment nemen je mee op een reis door verleden, heden en toekomst. De thema's event design, marketing, trends en creativiteit staan tijdens de powertalks in de grote zaal centraal. Hierna kunt u netwerken en connecten met sprekers en mede (r)evolutionairs in de Speakers HUB en experience zone.
MPI Nederland | feb 4, 2019
Als VP Strategic Partnerships geef je sturing aan de commissie Strategic Partnerships en ben je samen met je commissie verantwoordelijk voor het werven van nieuwe partners en contact met de bestaande partners. Daarnaast organiseren we minimaal twee keer per jaar een partnerbijeenkomst om samenwerking te bevorderen en onze partners te betrekken bij de doelstellingen van MPI en wensen van partners te inventariseren op basis waarvan we actie kunnen ondernemen.
MPI Nederland | feb 4, 2019
Als VP Community ben je strategisch verantwoordelijk voor een optimale synergie binnen de community van meeting- en eventprofessionals, zowel leden als niet-leden. Samen met de VP Events en VP Leden en hun commissies ben je gericht op het vormgeven van creatieve netwerkvormen en het bevorderen van contact tussen de leden en achterban. Focus ligt op het effectief samenbrengen van de diverse doelgroepen nationaal maar zeker ook internationaal en groei en betrokkenheid van de achterban en het aantal leden.
MPI Nederland | feb 4, 2019
EMEC19, de European Meetings & Events Conference, gaat bijna van start! Indien jouw agenda het niet toelaat om aan het gehele congres deel te nemen, willen we je de mogelijkheid bieden om op maandag 11 februari deel te nemen aan het 'deep dive' programma. Kies voor een dagticket of een dagticket inclusief diner & Rendezvous feest in Hotel van Oranje. 
Sven Boelhouwer | dec 16, 2018
Are you ready to become a game changer? Give yourself this season the gift of education and join EMEC19 asap
MPI Nederland | nov 25, 2018
Eric Bakermans, manager Meetings & Conventions NBTC, nam afgelopen week de Lifetime Achievement Award 2018 in ontvangst tijdens de zakelijke vakbeurs IBTM 2018. “Hij ontving de prijs voor zijn continue inspanning om zakelijk toerisme in Nederland te stimuleren wat hij al ruim 30 jaar met veel energie, passie en enthousiasme doet,” aldus de internationale vakjury.

Connect with Us