Top Performing Chapter Award

MPI Netherlands Nieuwsbrief
Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

Top Performing Chapter Award

 

 

Nieuws

 

MPI Nederland | nov 12, 2018
De megabatterij van Johan Cruijff ArenA heeft de prestigieuze Green Apple Award voor Environmental Best Practice gewonnen. Het slimme opslagsysteem bestaat uit tweedehandse batterijen uit elektrische auto’s. Ze voorzien het stadion van betrouwbare en duurzaam opgewekte energie, ook tijdens een stroomstoring. De Johan Cruijff ArenA is één van de meest duurzame stadions ter wereld.
MPI Nederland | okt 29, 2018
Heb jij affiniteit met Social Media, ben je “tech savvy” en vind je het leuk om zelf dingen te ontwerpen? Dan zijn wij naar jou op zoek. MPI zoekt een zelfstandige, proactieve, flexibele, mondige persoonlijkheid die zeer gedreven is en wil investeren in zijn/haar toekomst binnen de Meetings & Events Industrie.
MPI Nederland | okt 25, 2018
Ben jij een spin in het web, een alleskunner, iemand die het overzicht houdt en zeer gedetailleerd kan werken? Dan zijn wij naar jou op zoek. MPI zoekt een zelfstandige, proactieve, flexibele, mondige persoonlijkheid die zeer gedreven is en wil investeren in zijn/haar toekomst binnen de Meetings & Events Industrie.
MPI Nederland | sep 27, 2018
MPI en MeetingMonitor - partners in toegevoegde waarde Waarom ga jij naar de events van MPI? Een vraag die niet eenduidig te beantwoorden is. De één gaat bijvoorbeeld om kennis te vergaren, een ander wil vooral contacten . . .
MPI Nederland | sep 27, 2018
Achter de schermen zijn we als bestuur van MPI Nederland druk bezig met het maken van een professionaliseringsslag. Op die manier willen we nog meer waarde geven aan een lidmaatschap of het bijwonen van één . . .
MPI Nederland | sep 27, 2018
Datum: 12 maart 2018 Locatie: Mariënhof in Amersfoort Thema: In Control Op 12 maart worden voor de 3e keer de Nationale Meeting Awards uitgereikt; de onafhankelijke award voor de beste meeting- en eventlocaties van Nederland
MPI Nederland | sep 27, 2018
Als je geen proces hebt om je diensten te verkopen, ben je afhankelijk van andermans proces om je diensten aan te kopen. Een systematische aanpak van het verkopen en marketen van je diensten
Nico Meyer CMM | sep 27, 2018
Column: Nico Meyer CMM Als iemand jou vraagt alle bijeenkomsten op te noemen waar je in het afgelopen half jaar aan deelgenomen hebt. Welke zijn je heel goed bijgebleven? Waardoor kwam dat? En waarom
MPI Nederland | sep 27, 2018
Nooit meer slapende deelnemers! Deelnemers aan bijeenkomsten en evenementen willen tegenwoordig ook echt déélnemen. Niemand neemt nog genoegen met 5 minuten Q&A of met een eindeloze rij sprekers. We willen mee doen en vooral ook . . .
MPI Nederland | sep 27, 2018
Al jaren staat de functie van event manager in de lijst van meest stressvolle banen. Het is van groot belang om de juiste balans te kunnen vinden tussen jouw stressvolle werkzaamheden en een sociaal leven.

Connect with Us