MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

 

 

Nieuws

 

Terugblik | PCO lunch | Technologie voor deelnemerswerving

Terugblik | PCO lunch | Technologie voor deelnemerswerving

By MPI Nederland

Voorafgaand aan de MPI ALV en de “sphere of influence” meeting, heeft de PCO Planner Lunch plaatsgevonden. Deze lunch meeting stond in het teken van “inzet van technische middelen bij deelnemerswerving, deelnemers involvement en/of vergroten van de impact van het programma”. Met een tiental vakkundige PCO's hebben we onder leiding van twee experts (Gerdie Schreuder van LiveOnlineEvents & Joost Callaars van Yellenge) een intensieve paar uur doorgebracht en een paar zeer specifieke vraagstukken weten te beantwoorden.

Vertegenwoordigers van organisatiebureau’s zoals Congress Company, de Universiteit van Amsterdam (UvA), MCI Nederland, het Academisch Medisch Centrum (AMC) en het Leids Congresbureau hadden ieder hun specifieke probleemstelling aangeleverd, variërend van “het bij elkaar brengen van doelgroepen bij een multidisciplinair congres” tot “het verlagen van het no-show percentage onder scholieren”. Al snel bleek dat 2 uur eigenlijk te kort is om alle vraagstukken de aandacht te geven die ze verdienen. Naast de individuele suggesties en tips die we met elkaar hebben kunnen delen, hebben we 1 gezamenlijke conclusie kunnen trekken. En dat is “Content is Key”.

Een volgende MPI PCO Planner Lunch staat op de agenda voor december 2020. Ik kijk er naar uit om hier weer vorm aan te geven.

Paul Gruijthuijsen


Author

PersonPlaceholder
MPI Nederland


AD HERE

Connect with Us