Top Performing Chapter Award

MPI Netherlands Nieuwsbrief
Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

Top Performing Chapter Award

 

 

European Meetings & Events Conference 2019 (EMEC19) valt wederom in de prijzen.

MPI RISE Awards

By: MPI Nederland | jun 26, 2020

Dallas, 25 juni 2020 – Tijdens de virtuele editie van de Chapter Business Summit 2020 maakte Meeting Professionals International (MPI) de winnaars van de RISE (Recognizing Industry Success and Excellence) Awards 2020 bekend. MPI Nederland viel in de prijzen voor de organisatie van EMEC19 dat vorig jaar in Den Haag werd georganiseerd. Tijdens het World Education Congress (WEC), dat van 3 tot 6 november 2020 zal plaatsvinden in Grapevine, Texas,  mag het Nederlandse Chapter de prijs persoonlijk in ontvangst nemen.

MPI Nederland wordt met deze award geprezen voor EMEC19, waarbij MPI Nederland onder het motto Changing the Game de deelnemers zelf heeft laten ervaren hoe zij hun meetings en events naar een hoger niveau kunnen brengen. Een event dat volledig ontworpen is voor en door de verschillende stakeholders. Dit resulteerde in een unieke opzet, een gemiddelde deelnemersbeoordeling van 8.9 en een NPS van +64. Eerder mocht de organisatie van EMEC19 ook de Best Conference Award van BEAWorld al in ontvangst nemen.

MPI Nederland is de winnaar voor de RISE Award in de categorie Innovative Educational Programming. “We zijn trots op de internationale erkenning en het vernieuwend en interactief programma van EMEC19. Het bewijs dat het opzoeken van grenzen en innovatie loont! Deze award is voor de meer dan 20 vrijwilligers die betrokken waren bij EMEC19. Allemaal professionals die hier heel veel tijd en energie in hebben gestoken” aldus Thijs Peters, President van MPI Nederland. ”De 2019 editie was de eerste editie waarbij MPI Global de organisatie uit handen heeft gegeven aan een lokale chapter. Dat maakt deze prijs voor mij extra bijzonder”.

RISE Awards
Het RISE Awards zijn opgericht in 2009 en worden jaarlijks in zeven categorieën uitgereikt aan MPI leden of chapters. Met deze internationaal erkende prijs van Meeting Professionals International (MPI) worden winnaars geprezen voor innovatie, wereldwijde kennisoverdracht, impact en invloed binnen de meeting & eventbranche. Award-kandidaten worden beoordeeld door het RISE Awards Judging Panel, een internationale vrijwilligerscommissie van MPI.

Andere 2020 RISE Award winnaars zijn Cassie Poss, CMP van Visit Forth Worth (Young Professional), Bryan Quinan, CMP van het Milken Institute (Member of the Year),  Sherry DeLaGarza, CMP, CMM van Key Standards Event Management, LLC (Meeting Industry Leadership), het MPI Mexico Chapter (Marketplace Excellence), het MPI Potomac  Chapter (Industry Advocate) en het MPI Caribe Mexicano Chapter (Membership Achievement).

 

Author

PersonPlaceholder
MPI Nederland

 
Meer opmerking laden
avatar
Nieuwe code

 

 

 

Connect with Us