MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

 

 

Jouw zoektocht naar de perfecte stagiair(e) begint hier!

nextgenapple

By: MPI Nederland | jul 24, 2015

Ook op zoek naar die topper?! Veel organisaties maken gebruik van stagiair(e)s en sommige zijn er zelfs afhankelijk van. Behalve dat er veel genoegdoening gehaald wordt uit het overdragen van kennis op de Next Generation, is het werken met stagiair(e)s voor veel organisaties de navelstreng naar de jongere generaties en van cruciaal belang om te weten hoe ze denken en keuzes maken.

 

Het World Forum is al vele jaren een strategische partner van MPI op het gebied van investeren in de toekomst van ons vakgebied. Op vrijdag 5 februari 2016 vind in het World Forum Den Haag de 7e editie van het Next Generation Event plaats. Een event voor studenten en young professionals, georganiseerd door 6 studenten die een minor event management volgen en de kans krijgen om binnen een termijn van 10 weken een event van A tot Z te organiseren. Het mooie is dat dit event ook daadwerkelijk plaatsvindt en echte deelnemers heeft, die ze trouwens zelf moeten werven. De leercurve is zeldzaam groot en van ongekende waarde voor de organiserende student.

Een vast onderdeel van het programma is een stage- informatiemarkt waar organisaties zich kunnen presenteren aan de deelnemers, de Next Generation. Doorgaans zijn er ruim 100 studenten die nog op stage moeten en op zoek zijn naar een organisatie waar zij goed bij passen. Maak gebruik van deze mogelijkheid en kom jouw stage(s) onder de aandacht brengen bij deze doelgroep. Om dit event te kunnen financieren vragen we een kleine vergoeding voor jouw stand van €1,- per deelnemer met een maximum van €150, excl. btw. Bij iedere stand zitten twee toegangskaarten voor de rest van het programma.

Reserveer hier (https://app.uredison.com/edison/event/MPINL/NXTGEN16/) vast een plek op de stagemarkt van het Next Generation Event.

 

Author

PersonPlaceholder
MPI Nederland

 
Meer opmerking laden
Nieuwe code
Comment by from

 

 

 

Connect with Us