MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

 

 

MPI Nederland viert in 2020 haar 25 jarig bestaan

Kleinere logo 25 jaar

By: MPI Nederland | jan 13, 2020

Nieuwe koers voor MPI Nederland 

Amstelveen, 8 januari 2020 – De Nederlandse tak van Meeting Professionals International (MPI)  bestaat in 2020 maar liefst 25 jaar. De Nederlandse vakvereniging heeft recent nog een Top Performing Chapter Award binnengesleept en de Best Event Award 2019 voor EMEC19 gewonnen. MPI Nederland heeft als doel om de gehele meetings- en eventsindustrie naar een hoger plan te tillen. Gezien onze achtergrond vindt veel van de educatie plaats via live evenementen en trainingen. Denk hierbij aan vakgerelateerde onderwerpen als Event Design en Risk Management. MPI Nederland wil het 25-jarig jubileum en het succes van EMEC19 gebruiken om meer focus aan te brengen en de koers nog meer te richten op interactieve leerervaringen. Tijdens de ALV van 27 januari 2020 presenteert MPI het nieuwe programma aan haar leden.

Thijs Peters (Director of Sales van Postillion Hotels), de nieuwe voorzitter van MPI Nederland per januari 2020: “De afgelopen maanden hebben wij intensief met elkaar gesproken over de koers van MPI Nederland. Het succes van EMEC19 zat hem vooral in ‘practice what you preach’. Als vakvereniging moeten we de proeftuin zijn waar je als deelnemer van een event zelf ervaart hoe een bepaalt concept werkt i.p.v. er over te horen vanaf een podium. Evenementen worden vanuit de verschillende stakeholdergroepen ontworpen waarbij we steeds rekening houden met de drie belangrijkste redenen waarom iemand een event bezoekt. “Meet, Experience, Learn”. We hebben ervoor gekozen om minder evenementen te organiseren en op deze wijze meer focus en kwaliteit te kunnen bieden.”

In 2020 zal MPI drie evenementen en een Summer School organiseren. De drie evenementen vinden plaats op 30 maart, 25 mei en 14 december. De Summer School vindt plaats van 8 tot 10 juli. Leden, en niet-leden, kunnen deelnemen aan deze evenementen. Voor MPI leden worden door het jaar heen exclusieve activiteiten georganiseerd zoals behind-the-scenes, peer-to-peer bijeenkomsten en andere netwerkmomenten.

Nederlandse Meeting Professionals
MPI Nederland heeft drie pijlers: Knowledge, Community, Industry Voice die alle drie bijdragen aan de voortgang van ons vakgebied en iedereen die daarin actief is. Binnen de MPI Nederland Community van ruim 1500 meeting professionals, waarvan ca. 150 actieve leden, worden meeting planners, suppliers, next generation en docenten vertegenwoordigd.

 

Author

PersonPlaceholder
MPI Nederland

 
Meer opmerking laden
Nieuwe code
Comment by from

 

 

 

Connect with Us