MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

 

 

MPI Nederland zoekt een stagiair!

By: MPI Nederland | sep 27, 2018

MPI Nederland is een zelfstandige vakvereniging die onderdeel is van een 18000 leden tellende wereldwijde vereniging voor Meeting Professionals. MPI bundelt en deelt de inzet en expertise van haar leden. MPI doet dit door middel van het organiseren van educatieve- en netwerk evenementen en is tevens de grootste vakorganisatie binnen de MICE branche.

Als Management Assistant ben je de rechterhand van de Executive Director van MPI Nederland. Samen werken jullie voor het bestuur van MPI. Je bent op tactisch niveau verantwoordelijk voor de Next Generation programma’s die MPI jaarlijks organiseert. Daarnaast zal er een project komen dat aansluit bij jouw specifieke kwaliteiten. De stageplaats biedt extreem veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen de Meeting & Events Industrie en je kunt een groot netwerk opbouwen. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en je krijgt veel verantwoordelijkheid. Verder ben jij contactpersoon nummer 1 voor MPI (telefonisch en via de e-mail). Doorgaans zijn enkele zakelijke reizen naar het buitenland onderdeel van de stage. Je bezoekt dan grote evenementen, zoals beurzen of congressen en loopt mee in het Future Leaders Forum.

MPI is op zoek naar een zelfstandige, proactieve en mondige persoonlijkheid die zeer gedreven is en wil investeren in zijn/haar toekomst binnen de Meeting & Event Industrie. Als je op zoek bent naar een makkelijke stage, hoef je niet te reageren.

Wat: Stage
Waar: Meeting Professionals International (MPI Nederland) Stroombaan 4, Amstelveen
Duur: voorkeur voor 10 maanden
Functie: Management Assistant
Info: Stagevergoeding
Website: www.mpiweb.nl / www.mpiweb.org

Download hier de advertentie voor deze vacature in pdf.

 

Author

PersonPlaceholder
MPI Nederland

 
Meer opmerking laden
Nieuwe code
Comment by from

 

 

 

Connect with Us