MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

 

 

MPI zoekt een Management Assistant – 2018 (stage)

MPI_TNG-767x474

By: MPI Nederland | sep 27, 2018

Ben jij een spin in het web, een alleskunner, iemand die het overzicht houdt en zeer gedetailleerd kan werken? Dan zijn wij naar jou op zoek. MPI zoekt een zelfstandige, proactieve, flexibele, mondige persoonlijkheid die zeer gedreven is en wil investeren in zijn/haar toekomst binnen de Meetings & Events Industrie.

Meeting Professionals International The Netherlands Chapter (MPI Nederland) is een zelfstandige vakvereniging die onderdeel is van een 18.000 leden tellende wereldwijde vereniging voor Meeting Professionals. MPI heeft als doel om de gehele meetings & events industrie op een hoger platform te tillen. Dit doen we door alle kennis en kunde die in de branche aanwezig is, te bundelen en te delen met de mensen die de specifieke kennis nog niet hebben. MPI doet dit door middel van het organiseren van educatieve- en netwerkevenementen. De drie pijlers zijn ‘knowledge’, ‘community’ en ‘industry voice’. Wist je trouwens dat MPI de grootste vakorganisatie binnen de meetings & events industrie is.

Als Management Assistant ben je samen met de Executive Director verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de vereniging. Als zijn rechterhand, werken jullie veel samen om het bestuur en de verschillende commissies zo goed mogelijk aan te sturen en ondersteunen waar nodig. Tijdens de stage zal je helpen met het organiseren van de events, de trainingen van de recent gelanceerde MPI Academy en het Europese MPI congres dat in 2019 naar Nederland komt. Je bent bij alle bestuursvergaderingen aanwezig en draait volledig mee in het team. De stageplaats biedt enorm veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen de Meetings & Events Industrie en je kunt een groot netwerk opbouwen. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en je krijgt veel verantwoordelijkheid. Verder ben je, samen met de mede stagiair(s), contactpersoon nummer één voor MPI (telefonisch en via de e-mail). Doorgaans zijn enkele zakelijke reizen naar het buitenland onderdeel van de stage. Je bezoekt dan grote evenementen zoals beurzen of congressen en loop je mee in het Future Leader Forum.

Als je op zoek bent naar een makkelijke stage, hoef je niet te reageren.

Wat:                     Stage
Waar:                  Meeting Professionals International (MPI Nederland), Stroombaan 4, Amstelveen
Functie:              Marketing & Communication Executive
Info:                     Stagevergoeding
Website:             www.mpiweb.nl  /  www.mpiweb.org
Contact:             gijs@mpiweb.nl | Tel: +31 683 215 251

 

Author

PersonPlaceholder
MPI Nederland

 

 

 

 

Connect with Us