MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

 

 

Succesvol European Meetings & Events Conference 2020 in Sevilla

emec20-pushboundaries-web

By: MPI Nederland | feb 25, 2020

MPI Nederland bereidt zich voor op MPI Event – Connect op 30 maart a.s.

Van zondag 9 tot en met dinsdag 11 februari vond de 32e editie van de European Meetings & Events Conference 2020 (EMEC20) plaats in Sevilla. 300 deelnemers uit Europa en Amerika reisden af naar de Spaanse historische stad. Van de 300 deelnemers kwamen maar liefst 65 deelnemers uit Nederland. Dankzij aantrekkelijke learning journeys en gezellige netwerkmomenten blikken we terug op een geslaagd congres. Wij kijken uit naar volgend jaar. Dan vindt EMEC21 in Brighton plaats.

Het gehele congresprogramma stond in het teken van het thema ‘Push your boundaries’. Er werd voortgebouwd op ‘gamechanging’ elementen zoals learning journeys van EMEC19, dat vorig jaar door MPI Nederland in Den Haag werd georganiseerd en is onderscheiden met een prestigieuze BEA World Event Award. Congresdeelnemers van EMEC20 kregen leerzame programma’s voorgeschoteld op bijzondere locaties in Sevilla. Men kon zich inschrijven voor een stress management sessie bij Airbus of bijvoorbeeld een leiderschapontwikkeling sessie bijwonen op een Andalusische paardenmanage. Een ander programmaonderdeel dat populair was bij de deelnemers was de sessie ‘Storytelling for leaders’ in de opera van Sevilla.

Kees de Jong, Marketing & Communications Manager van Rotterdam Ahoy en voor het eerst aanwezig op EMEC: "EMEC20 beschikte over een breed programma met verschillende learning journeys en inspirerende keynotes. Event professionals van evenementenlocaties, hotels, planners en suppliers konden een eigen track uitkiezen. Heel efficiënt en gericht, dat beviel mij goed."


MPI Event - Connect op 30 maart
Op 30 maart aanstaande is het eerste MPI event van dit jaar en zal plaats vinden in de Fokker Terminal in Den Haag. Uiteraard bouwen we verder op het ontwerp van EMEC19. De inhoudelijke sessies zijn geprogrammeerd op basis van de belangrijke trends binnen de meeting en event industrie. Het is MPI Nederland gelukt inspirerende sprekers vast te leggen, waaronder de veelgevraagde keynote speaker Paul Hughes, een van de populaire sprekers op EMEC20 in Sevilla. Met zijn ‘Ten Meters Of Thinking’ legt hij duidelijk uit hoe men verandering op een goede, correcte en duurzame wijze kunt aanpakken. Hij legt daarbij ook de link naar de evenementenbranche. Hij is in goed gezelschap van sprekers met Frank Boode (imagineering), Erwin Steijlen (music first) en Victor van Doorn (experience design). Registratie voor dit MPI Event is inmiddels gestart. Meer informatie over MPI event ‘CONNECT’ is terug te vinden door te klikken op www.mpiweb.nl.

Nederlandse Meeting Professionals

MPI Nederland heeft drie pijlers: Knowledge, Community, Industry Voice. Pijlers die er alle drie aan bijdragen om de event branche naar een hoger plan te tillen. Binnen de MPI Nederland Community van ruim 1500 meeting professionals, waarvan ca. 150 actieve leden, worden meeting planners, suppliers, next generation en docenten vertegenwoordigd. Dit jaar kijken we trots terug op 25 jaar MPI en bouwen we voort op deze ervaring en het succes van EMEC19. Een succesvol verleden vraagt om een succesvol vervolg.

 

Author

PersonPlaceholder
MPI Nederland

 
Meer opmerking laden
Nieuwe code
Comment by from

 

 

 

Connect with Us