MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

 

 

UEFA EURO 2020 live in de ArenA ervaren?

EURO2020_Composite_Logo_Johan-Cruijff

By: MPI Nederland | sep 2, 2019

Na maar liefst 20 jaar is het Europees Kampioenschap Voetbal terug in Nederland. Volkssport nummer één biedt dé ideale gelegenheid om klanten en relaties uit te nodigen bij één van de meest aansprekende sportevenementen ter wereld. 

Het EK bestaat zestig jaar in 2020 en om dit te vieren heeft de UEFA besloten om het toernooi in maar liefst twaalf verschillende stadions in twaalf Europese landen te organiseren. Het toernooi begint op vrijdag 12 juni 2020, in het Stadio Olimpico in Rome. De laatste drie wedstrijden – de twee halve finales en de finale – worden gespeeld in het Wembley Stadium in Londen.

De drie poule wedstrijden in de Johan Cruijff ArenA worden gespeeld op zondag 14 juni, donderdag 18 juni en maandag 22 juni. De achtste finale zal op zaterdag 27 juni plaatsvinden. Als Nederland zich voor het EK kwalificeert dan spelen ze twee of wellicht zelfs drie wedstrijden in de ArenA. UEFA EURO 2020 Amsterdam wordt georganiseerd door de KNVB, Gemeente Amsterdam, Johan Cruijff ArenA en Schiphol Airport.

UEFA EURO 2020 leeft al volop in ons land. Nederland staat in de top 5 van landen met de meeste aanvragen voor tickets. Ook de UEFA EURO 2020 hospitality pakketten zijn erg in trek; voor de wedstrijden in de ArenA is al ruim een derde verkocht.

Johan Cruijff ArenA is benoemd als exclusieve sales agent voor de verkoop van UEFA EURO 2020 Official Hospitality aan Nederlandse bedrijven en voetbalfans die gevestigd zijn in Nederland. Alleen via de ArenA zijn deze hospitality pakketten te verkrijgen, zowel voor de vier voetbalduels in de ArenA als voor de overige UEFA EURO 2020 wedstrijden.


Gun uzelf en uw gasten topkwaliteit in een fantastische omgeving.

UEFA EURO 2020 Official Hospitality staat garant voor ontvangsten op hoog niveau en het live ervaren van top Europees voetbal in stijl. Ervaar samen met uw gasten de exclusiviteit van een eigen skybox en laat u verwennen met high end catering. Of beleef juist het voetbal van dichtbij en geniet van culinaire hoogstandjes en live entertainment in één van onze hospitality lounges.

Er bestaan 3 verschillende hospitality pakketten die voor elk wat wils bieden. Alle pakketten zijn inclusief een volledig verzorgd voorontvangst van drie uur, een voetbalwedstrijd op hoog Europees niveau en een derde helft van anderhalf uur.

U heeft daarom volop de tijd om met uw klant of prospect te netwerken en de onderlinge band te verstevigen. Door samen deze ultieme wedstrijdspanning te ervaren en te juichen voor ‘Ons Oranje’, bouwt u naast een zakelijke band, ook aan een persoonlijke band met uw relatie.

De afname van een hospitality pakket voor de vier UEFA EURO 2020 wedstrijden in de ArenA of een serie wedstrijden in een ander stadion levert bovendien een aanzienlijke korting op voor de Suite en The Lounge pakketten; vier wedstrijden voor de prijs van drie. Bovendien krijgt u bij boeking van minimaal 2 venue pakketten voor 1 oktober aanstaande 2 gratis tickets voor de laatste kwalificatiewedstrijd van Nederland – Estland op dinsdag 19 november in de Johan Cruijff ArenA.

Kijk voor inhoud en prijzen van de hospitality pakketten De Suite, De Lounge en De Club op de volgende website www.hospitalityeuro2020.nl of neem telefonisch contact op met 020-311 14 14.
 

Author

PersonPlaceholder
MPI Nederland

 
Meer opmerking laden
Nieuwe code
Comment by from

 

 

 

Connect with Us