MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

 

 

Vacature: NGP Assistant

By: MPI Nederland | sep 27, 2018

Ben je op zoek naar een stage (5 maanden, korter of langer in overleg mogelijk) waar veel ruimte is voor eigen inbreng en creativiteit? Heb je affiniteit met hospitality en de evenementenbranche? Vind je het leuk om met social media te werken en evenementen te organiseren? En wil je actief betrokken zijn bij de oprichting van een compleet nieuw online platform dat studenten en professionals samenbrengt? Dan heeft het Next Generation Platform jou nodig!

Wat is het NGP?

Na jarenlang het Next Generation Event te hebben georganiseerd en door de positieve reacties die daaruit voortkwamen heeft MPI (Meeting Professionals International, dé vakvereniging binnen de Meeting- & Eventindustrie) besloten om het Next Generation Platform op te richten. Het platform brengt studenten, young professionals, scholen en bedrijven bij elkaar in één community (zowel online als face-to-face tijdens evenementen). Alle partijen leren op die manier van elkaar; studenten krijgen meer praktijkervaring en vinden sneller een interessante stageplek, professionals kunnen gemakkelijker gemotiveerde studenten recruiten voor hun organisatie. Het gat tussen opleiding en werkveld wordt kleiner.

De community communiceert grotendeels met elkaar via de Netwerkapp. Omdat het daadwerkelijke platform nu online is zijn we op zoek naar een gemotiveerde stagiaire die ons team komt versterken!

Wat ga je doen?

Als NGP Assistant ben je samen met de NGP commissie verantwoordelijk voor het platform en alle events die van daaruit georganiseerd worden. Je houdt het platform levendig en gaat op zoek naar interessante content om te delen op de app en via social media. Daarnaast ondersteun je alle partners (bedrijven) en studenten in het gebruik van het platform. Je schuift aan bij de vergaderingen van de commissie en denkt actief mee hoe het platform nog beter ingezet kan worden. Bovendien heb je een actieve rol in het organiseren van masterclasses en evenementen. Dit alles doe je in samenwerking met de Executive Director van MPI en de MPI Assistant.

Wat bieden wij?

Uiteraard ontvang je een goede stagevergoeding (€ 400,- p/m). De stageplaats biedt daarnaast veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen de Meeting & Event Industrie en een groot netwerk op te bouwen. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en je krijgt veel verantwoordelijkheid. Mogelijkerwijs zijn enkele zakelijke reizen naar het buitenland onderdeel van de stage. Je bezoekt dan grote evenementen zoals beurzen of congressen.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een motivatiebrief met je cv naar Gijs Verbeek: gijs@mpiweb.nl.

Meer weten?

Adres: Stroombaan 4, Amstelveen

Mobiel: +316 8321 5251

 

Author

PersonPlaceholder
MPI Nederland

 
Meer opmerking laden
Nieuwe code
Comment by from

 

 

 

Connect with Us