MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

 

 

VACATURE | VP Strategic Partnerships (MPI Nederland)

risk management

By: MPI Nederland | nov 25, 2019

By: MPI Nederland | feb 4, 2019

MPI Nederland is de Nederlandse afdeling van Meetings Professionals International. Met een community van ruim 60.000 meeting professionals waarvan ca. 18.000 actieve leden is MPI ’s werelds grootste en meest actieve vakvereniging voor de meeting & event industrie. Wij begrijpen dat als mensen elkaar face-to-face ontmoeten, het ze de kans geeft om ook de handen ineen te slaan. Dat is waarom we vooroplopen op het gebied van educatie die de meeting & event industrie naar een hoger plan tilt. Wij verbinden de verbinders zodat zij ervaringen kunnen neerzetten die andere inspireren om het verschil te maken.

MPI Nederland heeft drie pijlers: Knowledge, Community, Industry Voice die alle drie bijdragen aan de voortgang van ons vakgebied en iedereen die daarin actief is. Binnen de MPI Nederland Community van ruim 1500 meeting professionals, waarvan ca 150 actieve leden, vertegenwoordigen we: meeting planners, suppliers, Next Generation en docenten.

Het bestuur van MPI Netherlands Chapter wordt gevormd door 9 actieve VP’s die gezamenlijk werken aan de strategie en inhoud van onze vakvereniging. Eén keer per maand komt het bestuur bij elkaar om het jaarplan en strategie te bespreken.

MPI zoekt voor zijn bestuur:

VP Strategic Partnerships

MPI is een non profit stichting gerund door vrijwilligers. Samen met onze waardevolle strategische partners zetten we de mooie Events en Academy neer zoals we nu doen.

Er zijn diverse mogelijkheden om als partner verbonden te worden aan MPI. Daarmee kan de eigen bekendheid worden vergroot bij professionals uit de meeting- en eventbranche, een hoogstaand netwerk van planners en suppliers. Leden die zich direct en indirect bezig houden met het organiseren van evenementen, congressen en andere bijeenkomsten. Partnerships worden op maat uitgewerkt, afhankelijk van specifieke doelgroepen en doelstellingen.

Als VP Strategic Partnerships geef je sturing aan de commissie Strategic Partnerships en ben je samen met je commissie verantwoordelijk voor het werven van nieuwe partners en contact met de bestaande partners. Daarnaast organiseren we minimaal twee keer per jaar een partnerbijeenkomst om samenwerking te bevorderen en onze partners te betrekken bij de doelstellingen van MPI en wensen van partners te inventariseren op basis waarvan we actie kunnen ondernemen.

Heb je interesse in deze vrijwillige bestuursfunctie? Of wil je wat meer informatie? Neem dan contact op met MPI via info@mpiweb.nl

 

Author

PersonPlaceholder
MPI Nederland

 
Meer opmerking laden
Nieuwe code
Comment by from

 

 

 

Connect with Us