MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

 

 

Vrijwilligers worden niet betaald

1-Marielle_den_Hertog_2682-e1493579723110

By: MPI Nederland | sep 27, 2018

Vrijwilligers worden niet betaald, niet omdat ze waardeloos zijn maar omdat ze onbetaalbaar zijn!

De board retreat van afgelopen 7 september bewees  bovenstaande uitspraak. Tevens is het zeer bijzonder dat wij voor een relatief kleine vereniging zoveel vrijwilligers hebben. Van de vele vrijwilligers nemen er veel de moeite een hele dag vrij te maken om te werken aan de toekomst van MPI. 

Onze nieuwe voorzitter Robbert Weddepohl en executive director Gijs Verbeek hadden zich zeer goed voorbereid. De visie en missie waren al duidelijk en volgende stap werd gemaakt door een analyse toe te voegen die samen met alle actieve leden gemaakt is. Door de inspanning van al deze vrijwilligers liggen er nu de fundamenten van de strategie. 

Vanuit MPI houden we ons als bestuur altijd bezig met de vraag hoe we een toegevoegde waarde kunnen zijn voor de gehele industrie en voor onze leden in het bijzonder. Voorbeelden hiervan zijn de sessies die wij gehouden hebben over de Code Geneesmiddelen Reclame (CGR) en de sessie die in november gepland staat over de wijziging in de Europese Privacy Wetgeving; de Algemene Verordening Gegevensbescherming 

De sessie sluit aan bij 2 van onze 3 pijlers, Kennis en de voice of industry, natuurlijk is er ook tijd ingepland voor onze 3e pijler netwerk. 

In de nieuwsbrief is er door onze gewaardeerde VP finance, Marjolijn Blok, een artikel gewijd aan de nieuwe wetgeving rond het diploma Sociale Hygiëne. Er komen nog een aantal interessante events en trainingen aan in het laatste kwartaal van dit jaar. Ik hoop je daar te zien. Mocht je nu zelf ook actief deel willen nemen in een van onze commissies, neem dan gerust contact met ons op.  

Mariëlle den Hertog

 

Author

PersonPlaceholder
MPI Nederland

 
Meer opmerking laden
Nieuwe code
Comment by from

 

 

 

Connect with Us