Top Performing Chapter Award

MPI Netherlands Nieuwsbrief
Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

Top Performing Chapter Award

 

 

NL Academy

De MPI NL Academy richt zich op de ontwikkeling van professionals binnen ons vakgebied, niet beperkt tot MPI leden. In aanvulling op de door MPI Nederland georganiseerde events, doen we dit door middel van trainingen waarbij echte verdiepingsslagen gemaakt kunnen worden. Op die manier levert MPI een directe bijdrage aan de professionalisering van professionals in elke fase van hun carrière. Of je nu net komt kijken of al flink wat jaren aan ervaring bij je draagt, de MPI Academy garandeert ‘a lifelong learning’.

De Academy blijft continu in beweging en speelt altijd in op de behoeften die vanuit de branche worden gesignaleerd. Er zullen dan ook regelmatig nieuwe trainingen aan de Academy worden toegevoegd, of al bestaande worden aangepast. Leren en ontmoeten staan daarbij altijd centraal.

 

De Summerschool

Voor het eerst dit jaar gaan we van start met de Summerschool. Een driedaage vol met masterclasse waarbij je in de gelegenheid bent om je eigen track samen te stellen. Samen met vakgenoten kennis ophalen en delen die direct in de praktijk toepasbaar is.

 

Op dit moment biedt de Academy de volgende trainingen aan:

MPI Academy
juni 8, 2020 12:00 - juni 11, 2021 12:00 | ,

Connect with Us