Top Performing Chapter Award

MPI Netherlands Nieuwsbrief
Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

Top Performing Chapter Award

 

 

MPI Events 2020

MPI Events 2020


Dit jaar vieren we 25 jaar MPI Nederland. Het succes van EMEC19, waarmee we branchegenoten uit binnen- en buitenland vorig jaar wisten te verrassen, verbazen en inspireren motiveert ons om ook dit jaar mooie events neer te zetten. Het unieke eventdesign en de succesfactoren van EMEC19 dienen als blauwdruk voor de MPI events van 2020, waarmee we de manier waarop we ontmoeten, beleven en leren blijven veranderen. Door de actuele omstandigheden ziet het event jaar er anders uit dan we hadden gedacht. Van spraakmakende live event naar even zo inspirerende on-line events.

Door verrassende spelelementen aan de (online) MPI events toe te voegen zorgen we ervoor dat jij tijdens elk event nieuwe mensen ontmoet of je nieuwe dingen te weten komt over de mensen die je al dacht te kennen. 

Deze events zijn een proeftuin waar we je unieke concepten laten beleven. Hier worden nieuwe ideeën getest. Naast vakinhoudelijke kennis, doe je inspiratie en ideeën op die je morgen zelf kunt toepassen.

De inhoudelijke sessies van de evenementen worden geprogrammeerd op basis van de belangrijke trends binnen de meeting en event industrie: Experience Design, Event Marketing en Risk & Regulations. Elke van deze  tracks bestaat uit twee interactieve sessies. Naast het leren van de theorie, ga je (inter)actief met de inhoud aan de slag.

Onderstaande lijst geeft een overzicht van de (on-line) MPI Events die MPI Nederland de komende tijd organiseert. Vanuit je eigen stoel heb je toegang tot inspirerende sprekers! Wat kijken wij er naar uit om elkaar weer live te ontmoeten.

Note: De Summerschool 2020 hebben we verplaatst naar 2021.  

 

PCO Lunch: Tech

Voeg toe: Outlook | ICal | Google Agenda
27 januari, 2020
12:00 - 2:00
Hotel Arena
Organizer
MPI Nederland
Phone: 0205727355

Hoe kun je meer deelnemers werven voor je congres en/of bijeenkomst via technische oplossingen? Kom hierover sparren bij de PCO Lunch op 27 januari.  Na de lunch zal onder andere duidelijk zijn hoe je in het voortraject meer deelnemers kunt werven voor je congres en hoe je het programma kunt versterken met de informatie die de deelnemers achterlaten. Tijdens deze lunch zijn twee experts gevraagd om aan te sluiten. Te weten Joost Callaars van Yellenge en Gerdie Schreuders van LIveOnlineEvents. Het thema van de dag: ''Technology rondom deelnemerswerving''.

Voor:               PCO's only
Datum:            Maandag 27 januari 2020
Ontvangst:      11.45 - 12.00
Lunch:             12.00 - 14.00
Locatie:           Hotel Arena ('s-Gravesandestraat 55 , 1092 AA, Amsterdam)

 

Na de PCO Planner lunch is er de mogelijkheid om te blijven voor het MPI Event ''Sphere of Influence'' waar we ingaan op de zeven principes van Robert Cialdini.Ter afsluiting is er de MPI ALV en uiteraard een nieuwjaarsborrel. 

! Let op, voor het inschrijven van het MPI Event 'Sphere of Influence' dien je je apart van de PCO Lunch te registreren, via deze link. Of kijk voor meer informatie op de eventsite ! 


Venue Details

Hotel Arena
's-Gravesandestraat 55, 
1092 AA, Amsterdam 

Connect with Us