Top Performing Chapter Award

MPI Netherlands Nieuwsbrief
Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

Top Performing Chapter Award

 

 

MPI Events 2020

MPI Events 2020


Dit jaar vieren we 25 jaar MPI Nederland. Het succes van EMEC19, waarmee we branchegenoten uit binnen- en buitenland vorig jaar wisten te verrassen, verbazen en inspireren motiveert ons om ook dit jaar mooie events neer te zetten. Het unieke eventdesign en de succesfactoren van EMEC19 dienen als blauwdruk voor de MPI events van 2020, waarmee we de manier waarop we ontmoeten, beleven en leren blijven veranderen. Door de actuele omstandigheden ziet het event jaar er anders uit dan we hadden gedacht. Van spraakmakende live event naar even zo inspirerende on-line events.

Door verrassende spelelementen aan de (online) MPI events toe te voegen zorgen we ervoor dat jij tijdens elk event nieuwe mensen ontmoet of je nieuwe dingen te weten komt over de mensen die je al dacht te kennen. 

Deze events zijn een proeftuin waar we je unieke concepten laten beleven. Hier worden nieuwe ideeën getest. Naast vakinhoudelijke kennis, doe je inspiratie en ideeën op die je morgen zelf kunt toepassen.

De inhoudelijke sessies van de evenementen worden geprogrammeerd op basis van de belangrijke trends binnen de meeting en event industrie: Experience Design, Event Marketing en Risk & Regulations. Elke van deze  tracks bestaat uit twee interactieve sessies. Naast het leren van de theorie, ga je (inter)actief met de inhoud aan de slag.

Onderstaande lijst geeft een overzicht van de (on-line) MPI Events die MPI Nederland de komende tijd organiseert. Vanuit je eigen stoel heb je toegang tot inspirerende sprekers! Wat kijken wij er naar uit om elkaar weer live te ontmoeten.

Note: De Summerschool 2020 hebben we verplaatst naar 2021.  

 

MPI Event | Connect

Voeg toe: Outlook | ICal | Google Agenda
30 maart, 2020
9:30 - 6:00
Fokker Terminal
Binckhorstlaan 249
Den Haag ,
Nederland
Organizer
Phone: 0205727355

Je hebt een groot netwerk en werkt samen met collega's. Iedere dag sta je in contact met klanten en andere zakelijke relaties, maar ken je elkaar ook écht? Ervaar de magie van de verbinding. 

Programma
09:30 – 12:00  Chain Reaction
12:00 – 13:00  Lunch
13:00 – 14:30  Deep dive kennissessie 1 
14:30 – 15:00  Pauze 
15:00 – 16:30  Deep dive kennissessie 2
16:30 – 18:00  Netwerkreceptie

Connection by Chainreaction
We starten de dag met Chainreaction, een teambuilding concept van Lennart Peeperkorn, waarbij we door het benutten van een ieders talent toewerken naar een gezamenlijk eindresultaat. Verschillende talenten vormen samen een team en de verschillende teams bouwen ieder een gedeelte van een traject dat samen een grote kettingreactie wordt. Alles staat met elkaar in verbinding.

The magic of connection
Tijdens de breaks nemen Sherlocked je mee op avontuur. En net als tijdens EMEC19 brengen ze jou nu weer op een magische manier in contact met andere de deelnemers. Geen vluchtige ontmoeting, maar echte verbinding.

Let's connect our knowledge
De inhoudelijke sessies zijn geprogrammeerd op basis van de belangrijke trends binnen de meeting en event industrie: Experience Design, Event Marketing en Risk & Regulations. Elke van deze  tracks bestaat uit twee interactieve kennissessies. Naast het leren van de theorie, ga je actief met de inhoud aan de slag. Minimaal 50% van de sessies is interactief om jou met de materie en andere deelnemers te verbinden.

De SprekersRegistratie
Ben jij een meeting en event professional met ambitie en op zoek naar verbinding met branchegenoten? Buyer, supplier, MPI lid of niet, jij bent uitgenodigd! Dus meld je snel aan voor dit event!

Venue Details

Fokker Terminal 
Binckhorstlaan 249
2516 BB Den Haag 
Nederland 

Connect with Us