Top Performing Chapter Award

MPI Netherlands Nieuwsbrief
Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

Top Performing Chapter Award

 

 

MPI Event | Create

Voeg toe: Outlook | ICal | Google Agenda
14 december, 2020
9:30 - 6:00
Organizer
Phone: 020-5727355

Dit evenement wordt onder leiding van experts vormgegeven tijdens de Summerschool van de MPI Academy. Dus laat je verrassen, dit event is nog "under construction". 

Programma
09:30 – 12:00  "under construction"
12:00 – 13:00  Lunch
13:00 – 14:30  Deep dive kennissessie 1 
14:30 – 15:00  Pauze 
15:00 – 16:30  Deep dive kennissessie 2
16:30 – 18:00  Netwerkreceptie

Het exacte invulling van het event staat nog niet vast. Wel garanderen we je dat we je, net als bij alle evenementen van MPI Nederland, verrassen en inspireren met de manier waarop we je laten ontmoetenbeleven en leren.

Door verrassende spelelementen aan de evenementen van MPI Nederland toe te voegen zorgen we ervoor dat jij tijdens dit event nieuwe mensen ontmoet of je nieuwe dingen te weten komt over de mensen die je al dacht te kennen. 

Deze events zijn een proeftuin waar we je unieke concepten laten beleven. Hier worden nieuwe ideeën getest. Naast vakinhoudelijke kennis, doe je inspiratie en ideeën op die je morgen zelf kunt toepassen.

De inhoudelijke sessies van de evenementen worden geprogrammeerd op basis van de belangrijke trends binnen de meeting en event industrie: Experience Design, Event Marketing en Risk & Regulations. Elke van deze  tracks bestaat uit twee interactieve sessies. Naast het leren van de theorie, ga je (inter)actief met de inhoud aan de slag.

Registratie
Ben jij een meeting en event professional met ambitie en op zoek naar verbinding met branchegenoten? Buyer, Supplier, MPI lid of niet, jij bent uitgenodigd! Dus meld je alvast aan voor dit event!

Connect with Us