MPI Netherlands Nieuwsbrief
Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche
Meld je aan

 

 

Schermafbeelding 2019-04-16 om 12.03.39

MPI Nederland partner: Hotel van Oranje

 
 

Hotels van Oranje; dé inspirerende en duurzame congreslocatie met internationale allure aan de boulevard van Noordwijk aan Zee. Wij zijn een uniek lifestyle resort aan de Nederlandse kust. Een plek waar vorstelijke gastvrijheid en een stijlvolle ambiance u omarmen. Met twee hotels en een conferentie center bieden we 258 kamers en 32 multifunctionele zalen aan met een capaciteit tot 1000 personen in theater opstelling. De 4 restaurants, 3 bars en Beachclub O presenteren een variatie van keuken en sfeer mogelijkheden en na een inspirerende werkdag komt u tot rust in het wellness centre of natuurlijk met een heerlijke strand wandeling. 

Waarvoor kunnen we je bellen?
It’s all about people en dat geldt zeker binnen de Meeting & Events gemeenschap. Ben je op zoek naar advies over een bepaalde locatie, of een aanbeveling voor een leverancier? Bel gerust. In de buurt van Noordwijk? Kom langs voor een kop koffie en dan verzorgen wij meteen een rondleiding van de hotels.

Wat is de beste tip vanuit jouw vakgebied?
Wanneer je een meeting, event of congres gaat organiseren zijn de belangrijkste vragen Waarom en Hoe? Wat is je doel en hoe kan je dat het beste bereiken? Hotels van Oranje is een locatie die dit begrijpt met team van Event Sales Managers die zelf ook op de vloer hebben gestaan, die met je meedenken, uit hun eigen ervaring kunnen putten, die met je sparren en tot het uiterste zullen gaan om de meest uitdagende evenementen te realiseren.

Bezoek de website van Hotel van Oranje 

Niels HVO 2

Niels Brugman
International Sales Manager

Telefoon: +31 (71) 367 68 06
Mobiel: +316 20 36 81 00
Email: n.brugman@hotelsvanoranje.nl 

linkedin_circle_black-512 
Niels Brugman 

Connect with Us

 

 

Chapter Advertisement