MPI Netherlands Nieuwsbrief
Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche
Meld je aan

 

 

Schermafbeelding 2019-04-16 om 14.07.22

MPI Nederland partner: RAI Amsterdam

''RAI Amsterdam is een internationale beurs- en congresorganisatie. Sinds 1893 zien wij het als ons vak om mensen samen te brengen, te verbinden en te inspireren door betekenisvolle ontmoetingen te organiseren en te faciliteren. Of het nu gaat om een publieksbeurs, een groot congres, een internationale vakbeurs, een dance-event of een theatervoorstelling. Als faciliterende partij creëren wij de ideale condities waarin inspirerende ontmoetingen plaatsvinden en krachtige verbindingen ontstaan. Als organiserende partij verbinden wij met inspirerende nationale en internationale evenementen context, content en communities.'' 

Waarvoor kunnen we je bellen?
"Je kunt me bellen als je interesse hebt om een evenement te organiseren in de RAI. Het maakt niet uit of dit gaat om een bijeenkomst voor tweehonderd personen of een grootschalig evenement voor tien- of vijftienduizend deelnemers. Door mijn jarenlange ervaring binnen de RAI kan ik je adviseren over hoe jouw evenement het beste in onze venue past en wat ervoor nodig is om het een succes te maken."

Wat is de beste tip vanuit jouw vakgebied?
"Mijn tip is om altijd de deelnemers ervaring voorop te stellen. Vraag jezelf dus bij alles wat je bedenkt af: “Hoe zouden mijn deelnemers dit ervaren”. Ga voor het maximaal haalbare en zorg voor een onvergetelijke ervaring voor de deelnemers."

Bezoek de website van RAI Amsterdam

Mathys Taekema

Mathys Taekema
Business Development 

Telefoon: +31 (0)20 549 22 38 
Mobiel: +31 (0)6 20 16 56  95
Email: m.taekema@rai.nl 

linkedin_circle_black-512 Mathys Taekema 

Connect with Us

 

 

Chapter Advertisement