september 2, 2019
MPI og Kursuslex slår deres Awards sammen
Efter en årrække med to prisuddelinger er der nu skabt enighed om at slå DEMA sammen med Kursuslex’ Award.
Læs mere her

maj 27, 2019
MPI Denmark bliver til MPI Scandinavia
Fra næste foreningsår udvider MPI Denmark til at inkludere Norge og Sverige, og skifter fra 1. juli navn til MPI Scandinavia
Læs mere her

 

 

Medlemsudtalelser 

 

HelleSteffensen

HELLE STEFFENSEN

MØDEPLANLÆGGER, NYKREDIT

“Den personlig kontakt er altafgørende for mig. Netværket giver mig dette personlig kendskab til såvel suppliers som planners samt et bredt kendskab til hele mødebranchen og hvad “der rører sig”.

I dagligdagen sidder jeg alene med mine opgaver og har ingen at sparre med. Nu har jeg hele netværket – hvis jeg har brug for råd, inspiration eller andet. De forskellige indlæg på møderne og seminarerne giver både viden og inspiration.

Medlemskabet åbner for nye kontakter og et bredt kendskab til branchen – og samtidig er uddannelsesdelen rigtig god.”


Joergenoldenburgny

JØRGEN OLDENBURG

TIDL. COUNTRY MANAGER, HADLER DMC

“Vi har meldt os ind i MPI for at gøre brug af branchens stærke netværk og få en langsigtet kontakt med de professionelle mødeplannere og eventbureauer.

Samtidig sikrer vi, at såvel Danland Kursus- & Mødesteder som undertegnede personligt er opdateret i forhold til de tendenser og den udvikling, som konstant foregår i branchen.

På det personlige plan ønsker jeg at dygtiggøre mig og styrke mine kompetencer inden for branchen, samtidig med at jeg gerne deler min erfaring og viden med resten af netværket.”


Annedalgaard-copy

ANNE DALGAARD

INGENIØRFORENINGEN, IDA

“Jeg har været medlem af MPI Scandinavia siden 2003, og gennem mit medlemsskab får jeg vigtig viden om mødebranchen (trends, innovation, nye tiltag inden for branchen generelt) og kontakt til suppliers – gode relationer er vigtige, når man skal forhandle.

Jeg bruger mest MPI i forbindelse med kontakt til venues, men jeg kontakter også gerne andre medlemmer med spørgsmål til en event eller lignende.

Jeg har især fået viden om nye måder at holde møder på – og så bliver ens horisont jo udvidet af, at man møder mennesker, som arbejder på en anden måde end en selv, hvor deres events er anderledes end de, jeg planlægger.

Gennem MPI Scandinavia får man et stort netværk i mødebranchen i Skandinavien; man får kontakt til andre mødeplanlæggere eller udbydere, som kan give en nye idéer og viden.”


MargitGrundfos-ny

MARGIT PADKJÆR GLINTBORG

SENIOR TRAVEL CONSULTANT, GRUNDFOS

“MPI giver mig netværk og adgang til den nyeste viden på området. Jeg har også glæde af www.mpiweb.org siden, hvor der jo er publiceret relevante undersøgelser- det drejer sig blot om at få tid til at læse om alle de meget interessante ting, der sker på området.

Jeg har været medlem i snart 3 år, og jeg har deltaget i den europæiske konference i Budapest i foråret – det var meget givtigt, og jeg deltager igen til januar i Montreaux.

MPI giver mig stor inspiration til at arbejde videre med vores strategiske meeting management arbejde.”

Sociale medier