november 4, 2019 - marts 30, 2020
Danish meeting & event award 2020
Danish meeting & event award 2020 arrangeres af MPI Scandinavia og Kursuslex. Vinderne afsløres d. 25. marts.
Læs mere her

oktober 31, 2019
MPI seminarer og events
Se her hvilke arrangementer der er i kalenderen
Se alle events her

 

 

CopenHill - Ny Dato: 23 april

23 april, 2020
3:00 - 8:00
CopenHill
Vindmøllevej 6
2300 København,
Organizer
MPI Scandinavia

Tag venner og familie med – efter oplægget fra Jakob Rachmanski, bliver der mulighed for at tage din egen lille tur ned af bakken. Og hvorfor ikke dele det med andre. 

Vi går behind the scenes og hører lidt om historien bag CopenHill – som kommer til at være et mekka af oplevelser.

Temaet: Hvordan skaber du værdi til dine konferencer, via ændret adfærd


Jakob Rachmanski er speaker på dagen. Han er uddannet i filosofi fra Københavns Universitet. Han har i en årrække arbejdet som adfærdsrådgiver for private og offentlige kunder på forskellige bureauer. Han hjælper kunder med at udnytte adfærdsindsigter til at skabe den rette kommunikation, så målgruppen får den ønskede adfærd. På arbejdspladsen, som forbrugere og som borgere.

Jakob er fast skribent og kursusholder for Dansk Markedsføring og Teknologisk Institut. Han har udgivet bøgerne Adfærdspsykologi i markedsføringen (2016) og Kierkegaard et la sirène (2014). Sidstnævnte er udkommet på dansk, engelsk, fransk, tysk, spansk og tyrkisk.

Han bor med sin hustru og deres to børn. Privat udnytter han sin viden om menneskers psykologiske tilbøjeligheder, så hans børn aldrig plager om slik, laver deres lektier uden brok og altid går i seng til tiden.

jacob RBil/Parkering
Du kan anvende vores gratis, offentlige parkeringsplads i bunden af Amager Bakke. Udover dette har CopenHill indgået et samarbejde med GreenMobility, som du kan læse mere om her.

Offentlig transport
Offentlig transport til CopenHill er forholdsvis nemt. Den nærmeste metrostation er Christianshavn St., hvorfra du tager en bus. Bus 37 har dens nærmeste stop ved Amagerværket, hvorfra det tager 7 minutter at gå til CopenHill. Bus 2A har dens nærmeste station på Lynetten, hvorfra det tager 10 minutter at gå.

Cykel
Det tager kun 10 minutter at cykle til CopenHill fra Nyhavn! Se videoen herunder, som markerer ruten for dig!

Venue Details

Hvem er vi?

CopenHill er Københavns epicenter for urban mountain sport. Vi tilbyder en række outdoor aktiviteter midt i byen. Her kan hele familien være aktive sammen på ski, i løbe- eller vandreskoene eller på klatrevæggen.

CopenHill er en unik mulighed for at dyrke de aktiviteter på et niveau og i en højde, der indtil nu ikke har været muligt i byen. Vi er også et offentligt tilgængeligt rekreativt område med café, restaurant, musik og klassisk afterski stemning.

Alt sammen med byens absolut bedste udsigt.

Vores mission

Ingen bestiger et bjerg i en lige linje. I stedet plotter man milepæle, der fungerer som delmål mod toppen. På samme måde repræsenterer CopenHill et bjerg af muligheder. Et bjerg hvor vores gæster alt efter ambition og lyst kan deltage i aktiviteter eller sociale arrangementer, der passer til dem.

Vi motiverer vores gæster til at være aktive sammen. Det gør vi, fordi vi ved, at mennesker der er aktive sammen, får mere end bare oplevelsen med hjem. Vi vil være stedet, hvor familier tilbringer tid sammen, hvor venskaber formes, hvor studerende har et frirum, og hvor alle folk i København kommer hen for at slappe af, træne eller have det sjovt sammen.

Uanset om vores gæster står på ski, løber, vandrer, klatrer eller bare benytter bjergets faciliteter til at være sammen, er det vores mission at være dem, der gør det muligt og sjovt for alle at nå deres top.

Vi vil være alles højdepunkt og skabe minder, der varer ved.

Sociale medier