MPIxEvents by MPI Scandinavia

Få et tilskud til dit eget event på op til 25.000 kr.
Ansøg her

MPI seminarer og events

Se her hvilke arrangementer der er i kalenderen
Se alle events her

Honorary Achievment Chapter Award

 

 

MPIxEvents: Optimer jeres faste møder

16 august, 2022
15:00 - 17:30
Konventum & Højstrupgård
Organizer
Unknown

Arrangementet er i samarbejde med MPIxEvents
Drømmer du om, at dine møder bliver nogle af dem, man husker? Og at du kan fremvise værdien af den tid og de kræfter, du har brugt på både planlægning og afholdelse af dine møder?
På vores Gå-hjem-møde 16. august vil vi gerne invitere dig til at prøve et af de værktøjer af, som kan vække dine deltageres engagement, øge dialogniveauet i gruppen og sørge for, at alle bliver hørt.

I samarbejde med Mette og Iben fra FACILITATE, præsenterer vi dig for et spændende dialogspil med dokumenteret effekt, som kan være med til at øge værdien af dine møder fra I passerer start, til I er over målstregen.

Program

  • Kl. 15.00 Velkomst
  • Kl. 15.10 FACILITATE - oplev på egen krop, hvad spillet gør ved dig
  • Kl. 16.30 Rundvisning på Konventum & Højstrupgård
  • Kl. 17.00 Networking & snacks
  • Kl. 17.30 Tak for i dag

Vi glæder os til at se dig – og husk, vi spiller ikke kun for at vinde!

Læs mere på tilmeldningen!

Venue Details

Konventum er Nordsjællands mest originale konference-, kursus- og uddannelsescenter. Konventum er beliggende i Helsingør omgivet af skov og med en af Danmarks smukkeste udsigter over Øresund. Den perfekte location for læring og udvikling under Konventum æstetiske rammer. Historie og arkitektur: Konventum blev opført i 1969, tegnet af de danske arkitekter Jarl Heger og Karen og Ebbe Clemmesen.

Konventum har landets største private kunstsamling med mere end 1.200 værker fra 1950’erne og frem til i dag af nutidige danske kunstnere. Alt interiør er af danske møbelarkitekter, og stedet blev pga. sin unikke arkitektur fredet i 2010. Konferencer, kurser og uddannelser: Konventum er et af de største konferencecentre på Sjælland. Vi har 4 auditorier, 45 professionelle mødelokaler og 222 værelser.

Sociale medier