#StrongerTogether
Hvordan klarer branchen sig igennem coronakrisen? Hvordan man gentænker produkter, skaber nye partnerskaber og meget mere.
Følg partnere og medlemmers historier her


Coronavirus information fra MPI International
MPI International følger situationen på verdensplan og se her hvilke ressourcer der er til rådighed samt tiltag i branchen.
Læs mere her

 

 

PRESSEMEDDELELSE: MPI og Kursuslex slår deres Awards sammen

dema18

By: MPI Scandinavia | sep 2, 2019

2. september 2019

Efter en årrække med to prisuddelinger til møde- og eventbranchens spidser er der nu skabt enighed om at slå MPI’s Danish Meetings & Events Awards (DEMA) sammen med Kursuslex’ Årets Møde & Event Award sammen. Det sker første gang i marts 2020 med en fælles festlighed under Nordic Meetings & Events Expo.

Af Lars Blicher-Hansen

Meeting Professionals International Scandinavia (tidligere MPI Denmark) og Kursuslex har besluttet at ’slå pjalterne sammen’ om én markant årlig prisuddeling med tilhørende festlighed for hele møde- og eventbranchen. MPI holder således ikke sin sædvanlige Danish Events & Meetings Award (DEMA) i 2019, men lægger kræfterne i at agere medarrangør af Kursuslex’ Møde & Event Award i forbindelse med Kursuslex’ store branchemesse, Nordic Meetings & Events Expo 25. – 26. marts 2020 i Forum, København.

Selv om de to tidligere prisuddelinger har haft en række forskellige målsætninger og forudsætninger for nomineringer af prismodtagere, vil den netop indgående aftale eliminere den forvirring, der trods alt har hersket om to awards inden for den samme branche. Og det glæder arrangørerne:

Christian Guldager, direktør for Kursuslex, siger: ”Jeg synes, at vi er blevet enige om det bedste af det bedste. MPI har især været rigtig gode til de kategorier, der kræver lidt ’tungere’ indstillinger, og så har de været fantastiske til at skabe awardfester, der samler branchen. I al beskedenhed synes jeg, at Kursuslex især har været god til kategorierne vedrørende venues, og nu blander vi kortene med det bedste fra begge verdener. Jeg tror, at det bliver knaldhamrende godt!”

Internationalt plan

Majbritt Sandberg, President for MPI Scandinavia: “Vi har store forventninger til samarbejdet og er sikre på, at det kan bidrage med noget nyt og spændende til awarden. Ved at kombinere vores lidt forskellige perspektiver og indgangsvinkler, kan vi på én gang fejre branchen og inspirere dens udøvere til nyskabelse.  Vi er i fuld gang med at udarbejde de detaljerede kriterier, hvor der bl.a. skal mere om bæredygtighed ind. Desuden kigger vi også på andre priser i udlandet og vil arbejde på at løfte vores fælles danske op på et internationalt plan.”

Otte kategorier

Samarbejdet indebærer bl.a. en forenkling af de relativt mange priskategorier, der hidtil været tale om, så der nu er beskrevet otte kategorier, der dækker bredt over alle de relevante områder i branchen. De er:

  • Årets Møde & Eventsted - bedste mødelokaler
  • Årets Møde & Eventsted - bedste service
  • Årets Møde & Eventsted - bedste mødekoncept
  • Årets Møde & Eventsted - bedste madkoncept
  • Årets faglige event
  • Årets sociale event
  • Årets bæredygtige event
  • Årets young talent

Awardshowet afvikles om aftenen på førstedagen af Nordic Meetings & Events Expo den 25. marts 2020. I november-udgaven af Møde & Eventmagasinet vil vi beskrive nomineringskriterierne for hver kategori og åbne for indstillingerne fra alle branchens aktive udøvere. 

 

Author

PersonPlaceholder
MPI Scandinavia

 
Load more comments
avatar
New code

 

 

 

Sociale medier

Chapter Advertisement