juli 31, 2020
Tak for besøget i Trend Zonen på Nordic Meetings & Events Expo
Vi håber, at se jer igen til arrangementer eller som medlemmer af vores forening
Læs mere her

august 16, 2020
MPI seminarer og events
Se her hvilke arrangementer der er i kalenderen
Se alle events her

 

 

Forstå hinanden i mødet

26 januar, 2021
1:00 - 11:00
Organizer
MPI Scandinavia

Til “Forstå hinanden i mødet” stiller vi skarpt på, hvordan vi får det bedste ud af vores relationer og netværk. Vi lærer om, hvordan ur-mennesket påvirker os i sociale sammenhænge og hvordan vi som introverte og ekstroverte bedst muligt kan interagere med hinanden. Efter eventet vil du være klædt bedre på, til at kommunikere og forstå andre mennesker, så I sammen kan få det bedste ud af mødet.

Dato: 26. januar. Tidspunkt bekræftes. 

Mød blandt andre: 
Camilla Lærkesen-Bevidst IntrovertCamilla Lærkesen, Bevidst Introvert 
Det startede med en kronik i Universitetsavisen om at være introvert. Det har resulteret i medvirken på Radio24syv, Danmark Direkte på P4 og 22 Nyhederne på TV2. Siden er det blevet til endnu flere artikler og programmer – du kan finde dem her.

Camilla kommer til at tale om at være introvert. Kender du følelsen af, at du står mere på sidelinjen og betragter, end du er med på banen, hvor alle de andre lader til at være? At du er mere observatør end medspiller? Og er der egentlig noget galt med det? Mange introverte føler sig udfordrede af det ekstroverte samfund, vi lever i, der hylder netværk og udstråling. Måske kender du bekymringen fra dit eget liv, når du skal ud i erhvervslivet eller på jagt efter kærligheden.

Sociale medier

Chapter Advertisement