#StrongerTogether
Hvordan klarer branchen sig igennem coronakrisen? Hvordan man gentænker produkter, skaber nye partnerskaber og meget mere.
Følg partnere og medlemmers historier her


Coronavirus information fra MPI International
MPI International følger situationen på verdensplan og se her hvilke ressourcer der er til rådighed samt tiltag i branchen.
Læs mere her

 

 

Nationale Uddannelser

 

Vejen til at blive skarp mødeprofessionel er ikke ligetil; ligesom MPI’s medlemmer i dagligdagen beskæftiger sig med vidt forskellige ting, spænder mulighederne for efteruddannelse og kompetenceløft vidt verden over.

Find på disse sider inspiration til danske og internationale tilbud – listerne er hverken udtømmende eller udtryk for særlige anbefalinger.

 


 

MEETOVATION er navnet på et unikt, dansk mødekoncept, udviklet og opdateret igennem mere end 10 år, til et punkt hvor ‘Meetovation 3.0’ i dag udbydes af en række professionelle udbydere.


 

Karin Krogh beskriver sin Meetovation-uddannelse her


 

Organicer beskriver sin Meetovation-uddannelse her


 

Ann Hansen concept + competence tilbyder uddannelse og træning i mødedesign; find tilbuddene her


 

IBC, International Business College, tilbyder en række kurser som kredser om events, fx eventmanager


 

Hotel- og Restaurantskolen udbyder efteruddannelse på forskellige niveauer inden for hospitality, service og hotel, specifikke såvel som mere generelle.


 

Innovative Event Management er et modulopbygget kursus udbudt to gange årligt for personer som vil arbejde med unikke events i alle afskygninger.


 

Under Efteruddannelse.dk udbyder Learnmark Horsens et kursus i ‘møde- og konferencetilrettelæggelse’ specielt målrettet deltagere med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveaet.


 

Under Uddannelsesguiden.dk (Ministeriet for Børn, undervisning og ligestilling) udbydes en akademiuddannelse i ‘event management’ (akademiuddannelsen i oplevelsesøkonomi); den er på 3-6 måneder på deltid og tager kursisterne igennem alle faser af eventplanlægning – fra de første ideer til gennemførsel og evaulering.


Sociale medier

Chapter Advertisement