september 2, 2019
MPI og Kursuslex slår deres Awards sammen
Efter en årrække med to prisuddelinger er der nu skabt enighed om at slå DEMA sammen med Kursuslex’ Award.
Læs mere her

maj 27, 2019
MPI Denmark bliver til MPI Scandinavia
Fra næste foreningsår udvider MPI Denmark til at inkludere Norge og Sverige, og skifter fra 1. juli navn til MPI Scandinavia
Læs mere her

 

 

Internationale Uddannelser

 

Certificeringer

CMM – Certification in Meeting Management

Dette certificeringsprogram har til formål at uddanne møde- og eventplanlæggere. Uddannelsen forbedrer planlæggerens færdigheder indenfor administrative og strategiske beslutninger. Desuden vil denne uddannelse sætte planlæggeren i stand til at lede og levere enestående møder og events.
Læs mere om CMM på MPI Internationals webside.

CMP – Certified Meeting Professional

Dette certificeringsprogram blev lanceret i 1985 i samarbejde med Arizona State University. Uddannelsen fokuserer på logistiskdelen indenfor mødeplanlægning og henvender sig til alle mødeplanlæggere med minimum 3 års erfaring. Den har til formål at forbedre kundskaber og præstationer af professionelle mødeplanlæggere.
CMP er en online uddannelse, du kan tage i eget tempo, når det passer dig bedst. Uddannelsen indeholder 5 multimediemoduler samt opgaver, internet ’udflugter’, live interaktion med instruktøren og en 3 timers eksamen. Der findes desuden en fleksibel CMP online studie guide, lavet til at hjælpe dig med forberedelserne til CMP eksamen.
Læs mere om CMP på MPI Internationals webside.

CMP Online Study Guide

Denne fleksible CMP online studie guide er lavet til at hjælpe dig med forberedelserne til CMP eksamen.
Se mere på MPI Internationals webside.

 

Webseminarer

Online:

MPI tilbyder en lang række af webseminarer, som alle er gratis for MPI medlemmer. Savner du inspiration eller ny viden om sociale medier eller Apps, eller hvordan fremtidens mødebranche vil forme sig, så  Se mere på MPI Internationals webside.

CSR Webseminar

MPI tilbyder gratis online webseminarer for alle medlemmer i Corporate Social Responsibility.
Se mere på MPI Internationals webside.

 

MPI International Global Training

I en dynamisk branche som mødebranchen, hvor udvikling og fornyelse er essentielle nøgleord, er din rolle som planner/supplier i hastig udvikling. Det er vores ønske at hjælpe dig med at skabe succesfulde resultater, og i den forbindelse tilbyder vi dig MPI Global Training.

Med MPI Global Training har du mulighed for at tilegne dig globalt anerkendte kvalifikationer og kompetencer, som kan medvirke til at øge din beskæftigelsesevne og din anerkendelse som Meeting Professional.

Vi inviterer dig til at udforske websitet MPI Global Training.

Her kan du lære mere om, hvordan MPI Global Training kan fremme din karriere samt få indsigt i de forskellige programmer, MPI tilbyder.

Kulturforskelle

MPI CultureActive © Tool tilbyder MPI medlemmer mulighed for at forbedre deres evne til at forstå og kommunikere med andre kulturer – bedre kulturel kompetence og kompetenceudvikling


Scholarships

Du har mulighed for at søge om legater i forbindelse med certificeringer eller anden relevant uddannelse indenfor mødemarkedet.

Læs mere om legatsøgning på MPI Internationals webside.

 

academy_circle

 

Sociale medier