Blogi

 

MPI Finland | elo 3, 2020
MPI Finland board member and Event Manager Pirve Harakka writes about her experience as she was temporarily laid off for 90 days due to circumstances caused by the covid pandemic. How she felt and how she coped with it. This is something that affects a lot of people world wide in the event industry at the moment and it's important to share ways to survive through the big change.
MPI Finland | kesä 3, 2020
Osnat ja Dana perustivat pienellä siemenrahalla Sisters Inc:n Albertinkadulle vuonna 2004. Tuossa vaiheessa heillä oli vahvan show- ja tuotantomaailman kokemuksen lisäksi Osnatin kansainvälisen liiketalouden opinnot Haaga-Heliassa. Tapahtuma-ala oli kokonaan miesten käsissä, jota vedettiin tekniikkapainotteisesti ”rauta edellä”. Sisters Inc. toi alalle visuaalisuuden ja tunteet.
MPI Finland | touko 6, 2020
Monika Birkle on koulutukseltaan filologian maisteri. Hänestä piti tulla kieltenopettaja, mutta kohtaamisteollisuus vei mennessään. Nyt Monika vastaa tapahtuma-alan koulutuksesta Haaga-Helian Porvoon yksikössä. Hän on kehittänyt lähes tyhjästä Suomen johtavimman tapahtuma-alan koulutuksen osana restonomitutkintoa. Porvoon kampuksella opiskelijat voivat suorittaa 60 opintopistettä puhtaasti tapahtuma-alaan keskittyviä opintoja.
MPI Finland | huhti 9, 2020
Tuunaajamutsina tunnettu Annakaisa Kilpinen on ohjelmapalveluyrittäjä. Annakaisalla on kasassa reilu 4 vuotta Tuunaajamutsi-nimisessä yrityksessään. Hän järjestää kestävän kehityksen kädentaito-aktiviteetteja eli tuunaustyöpajoja erilaisiin tapahtumiin, johtoryhmän kokouksista festivaaleihin.
MPI Finland | huhti 7, 2020
A list that combiner popular webinar tools as well as learning environments tools. We have tested Zoom and Teams for our own meetings and they worked pretty well.
MPI Finland | helmi 26, 2020
Pirve on omassa työyhteisössään ainoa, joka tekee tapahtumia, joten hänelle MPI on yhteisö jossa tavata samalla alalla olevia ihmisiä, jotka ymmärtävät tapahtumatuottamisen ilot ja surut, ongelmat ja onnistumiset. Hän pitää myös tärkeänä, että MPI:n kautta voi omaa verkostoa laajentaa ja syventää. MPI myös tarjoaa hyviä koulutuksia ja muita tapahtumia, jotka yleensä kuuluvat jäsenmaksuun eli niistä eri tarvitse erikseen maksaa.
MPI Finland | helmi 18, 2020
Kongressimessut järjestetään tänä vuonna 26.-27.8. Helsingin Messukeskuksessa ja MPI Finland on mukana messuilla jälleen. Ständillämme pääset tapaamaan meitä ja keskustelemaan kanssamme muun muassa tarjoamistamme koulutuksista ja tapahtumista sekä tietenkin osallistumaan arvontaan!
MPI Finland | helmi 4, 2020
Jyväskylä Convention Bureaun ideoima Kongressilähettilään palkinto jaettiin toista kertaa ”Kongressi -ja Tapahtumakaupunki Jyväskylä” -gaalaillassa tammikuussa 2020. Palkinnon pokkasi Suomessa pisimpään MPI-jäsenenä ollut Taru-Maija Heilala-Rasimov.
MPI Finland | syys 29, 2019
Hienoa, että olet osa MPI:n kansainvälistä yhteisöä! Mutta kenties et ole vielä tietoinen kaikesta, mitä MPI:n jäsenyys sinulle tarjoaa. Haluamme auttaa sinua saamaan kaiken irti MPI:n jäsenyydestä. Siksi teimme koosteen jäsenyyden tuomista eduista, ja miten pääset niitä käyttämään. Kooste on hyödyllinen sekä uusille että vanhoille jäsenille.
MPI Finland | syys 26, 2019
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa restonomeja, jotka suuntautuvat tapahtuma-tuotantoon. Oppiminen ja tapahtuma-alan ammattilaiseksi kasvaminen tapahtuu yhteistyössä elinkeinon kanssa. Perusopinnoissa opiskelija saa hyvän pohjan operatiiviseen tapahtumatuotantoon ja syventävissä opinnoissa hän kehittyy myös strategisempana kehittäjänä ja tapahtumaprojektien johtajana.

Sosiaalisessa mediassa

Connect with Us