MPI Finland

MPI Finland on kansainvälisen Meeting Professionals International (MPI) - järjestön Suomen osasto. MPI Finlandin tarkoituksena on tarjota noin 100-henkiselle jäsenistölleen mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen erilaisten koulutus- ja verkostoitumistilaisuuksien kautta sekä edistää kokemusten vaihtoa alan ammattilaisten kesken.

Toiminnassamme on mukana jäseniä useilta eri toimialoilta niin pienistä yrityksistä kuin suurista kansainvälisesti tunnetuista konserneista alan opiskelijoita ja oppilaitosten edustajia unohtamatta. MPI Finland pyrkii toiminnallaan kohottamaan tapahtuma-alan yleistä arvostusta.

Meeting Professionals International (MPI) on maailman suurin kokous- ja tapahtuma-alan puolueeton ja voittoa tavoittelematon yhteistyöjärjestö. Järjestön tavoitteena on luoda menestysmahdollisuuksia maailmanlaajuisesti  noin 17 000 jäsenelleen tarjoamalla alan innovatiivista tietoa ja oppimiskokemuksia, yhdistämällä ihmisiä ja ideoita sekä luomalla bisnesmahdollisuuksia.

 

MPI Finland

 

’Parhaimmillaan tapahtuma on elämyksellinen näytelmä, jossa isännät ja vieraat kohtaavat’

 

- Helena Wallo, MPI Finland -


Oletko valmis
Verkostoitumaan 
Ja rokkaamaan tapahtuma-alalla?

Toimi seuraavasti:

1.  Liity MPI Finlandin joukkoon
2. Osallistu tapahtumiin
3. Verkostoidu 
4. Opi uutta
5. Syvennä liikekumppanuuksiasi
​6. Rakenna kansainvälinen verkosto

MPI Chapter Membership Population

Planners: 30
Suppliers: 32
Students: 14
Faculty: 7
Other: 1

 

 

 • Kongressimessut 2020: MPI Finlandin ohjelma tapahtumajärjestäjille

  helmi 18, 2020, 10:15 by Valentina Voronova
  Kongressimessut järjestetään tänä vuonna 26.-27.8. Helsingin Messukeskuksessa ja MPI Finland on mukana messuilla jälleen. Ständillämme pääset tapaamaan meitä ja keskustelemaan kanssamme muun muassa tarjoamistamme koulutuksista ja tapahtumista sekä tietenkin osallistumaan arvontaan!
  Full story
 • Kuukauden jäsen: Taru-Maija Heilala-Rasimov

  helmi 4, 2020, 19:30 by Valentina Voronova
  Jyväskylä Convention Bureaun ideoima Kongressilähettilään palkinto jaettiin toista kertaa ”Kongressi -ja Tapahtumakaupunki Jyväskylä” -gaalaillassa tammikuussa 2020. Palkinnon pokkasi Suomessa pisimpään MPI-jäsenenä ollut Taru-Maija Heilala-Rasimov.
  Full story
 • Miten saat kaikki irti MPI:n jäsenyydestä!

  syys 29, 2019, 11:59 by Valentina Voronova
  Hienoa, että olet osa MPI:n kansainvälistä yhteisöä! Mutta kenties et ole vielä tietoinen kaikesta, mitä MPI:n jäsenyys sinulle tarjoaa. Haluamme auttaa sinua saamaan kaiken irti MPI:n jäsenyydestä. Siksi teimme koosteen jäsenyyden tuomista eduista, ja miten pääset niitä käyttämään. Kooste on hyödyllinen sekä uusille että vanhoille jäsenille.
  Full story

Sosiaalisessa mediassa

Connect with Us