Kuukauden MPI Finland jäsen: Annakaisa Kilpinen

Kuukauden jäsen Annakaisa Kilpinen

By: MPI Finland | huhti 9, 2020

Tuunaajamutsina tunnettu Annakaisa Kilpinen on ohjelmapalveluyrittäjä. Annakaisalla on kasassa reilu 4 vuotta Tuunaajamutsi-nimisessä yrityksessään. Hän järjestää kestävän kehityksen kädentaito-aktiviteetteja eli tuunaustyöpajoja erilaisiin tapahtumiin, johtoryhmän kokouksista festivaaleihin. 

Annakaisa tutustui MPI:hin ensimmäistä kertaa jo 2000-luvun alussa, kun hän työskenteli Intercontinentalissa kokous -ja kongressimyynnin parissa. Oman yrityksen perustamisen myötä, Annakaisa palasi taas tapahtuma-alalle, jolloin hän näki ajankohtaiseksi liittyä verkostoon Helena Wallon suosituksesta viime syksynä. 

Annakaisan mielestä parasta MPI:ssa on mahdollisuus verkostoitua eri toimialojen kanssa. 
"On mukava huomata, että mukana on edelleen joitakin tuttuja 20 vuoden takaa mutta samalla on erittäin antoisaa solmia uusia, tuoreita kontakteja." 

Annakaisa mainitsee, että erityisesti nyt, koronakriisin keskellä verkostoissa on voimaa. MPI:sta saa vertaistukea, ideoita ja yhteistyökumppaneita. Tapahtuma-ala on kehittynyt kovasti vuosien saatossa ja MPI auttaa pysymään tapahtuma-alan kehityksessä mukana. 

Annakaisa on yksinyrittäjä ja MPI:n avulla hän on saanut ikään kuin leveämmät hartiat yrittämiseen. Annakaisa suosittelee MPI:ta kaikille tapahtuma-alan toimijoille, jotka kaipaavat lisää yhteistyökumppaneita, sparrausapua, asiakkaita ja tunnettuutta alan sisällä. 

 

Author

PersonPlaceholder
MPI Finland

 
Load more comments
avatar
New code

 

 

 

Sosiaalisessa mediassa

Connect with Us