Kuukauden MPI Finland jäsen: Osnat Mangs

Kuukauden jäsen Osnat Mangs

By: MPI Finland | kesä 3, 2020

MPI Finlandin kuukauden jäsen on Osnat Mangs, toinen Sisters Inc.in siskoista. Hänen tarinaansa on kuitenkin mahdotonta kertoa viittaamatta myös Danaan. Siskokset Osnat ja Dana osallistuivat 6- ja 8-vuotiaina Solmu Mäkelän taikurikouluun, josta he jatkoivat SM-kisalavoille rikkoen taikuruuden normeja räväkkyydellään. Euroopan catwalkeilla kävelleistä Marimekon teinimalleista kehittyi muotinäytösten suunnittelijoita ja koreografeja. Tätä osaamista he jalostivat edelleen televisiotuotannoissa muun muassa Big Brotherin puvustajana sekä Salkkareiden apulaisohjaajana. Sen minkä tämä pari aloittaa, he vievät loppuun intohimolla täydellisyyttä tavoitellen. 

Osnat ja Dana perustivat pienellä siemenrahalla Sisters Inc.in Albertinkadulle vuonna 2004. Tuossa vaiheessa heillä oli vahvan show- ja tuotantomaailman kokemuksen lisäksi takataskussaan Osnatin kansainvälisen liiketalouden opinnot Haaga-Heliassa. Tapahtuma-ala oli kokonaan miesten käsissä ja sitä vedettiin tekniikkapainoitteisesti "rauta edellä". Sisters Inc. toi alalle visuaalisuuden ja tunteet. 
Energinen kaksikko järjesti yritysasiakkaille TyKy-päiviä ja kesäjuhlia kehittäen samalla konsepteja, joista esim. Musaboxi on edelleen käytössä. Asiakkaat olivat haltioissaan, mutta hyppy TyKy-päivistä yritystapahtumien tuottamiseen tuntui olevan mahdoton. Pioneerina Suomen vahvasti sukupuolittuneilla työmarkkinoilla ei ollut helppoa olla. ”Tytöttely” lienee ollut nimityksistä kunnioittavin, jonka ammattilaiset saivat kuulla toimintansa ensimmäisen vuosikymmenen aikana.
Yrittämisen malli oli kuitenkin opittu äidiltä ja asiakkaiden luottamus on saavutettu kovalla työllä, rohkeudella ja rehellisyydellä – usein asiakkaan ratkaisuja kyseenalaistamalla. Konsepteja kehitetään jatkuvasti pyrkien aina vain parempaan suoritukseen. Osnatin mukaan yritys on juuri yhtä hyvä kuin sen viimeisin tapahtuma. Eräänä virstanpylväänä hän pitää Option Gaalan asiakkuuden voittamista vuonna 2015. Sisters Inc. on nyt miljoonabisnestä pyörittävä 15-henkinen perheyritys. Sisarukset ovat raivanneet tilaa naistekijöille, joiden moniosaamista tämä ala tarvitsee. He ovat luoneet yrityksen, jonka nimikin korostaa perheen ja sen lämmön merkitystä, suoruutta ja räiskyvyyttä unohtamatta.
 
MPI:n jäseneksi Osnat liittyi ystävän suosituksesta. Hän on pitänyt koulutuksista, joihin hän on osallistunut. Osnat haluaa olla mukana vaikuttaakseen alaan ja hänen mukaansa yritystapahtumien puolesta pitää puhua nyt ehkä enemmän kuin koskaan. Koronavirus ei saa tukahduttaa ammattimaista toimintaa.
 

Author

ChapterLogos_horizontal_Finland
MPI Finland

 
Load more comments
New code
Comment by from

 

 

 

Sosiaalisessa mediassa

Connect with Us