Miten saat kaikki irti MPI:n jäsenyydestä!

Kaikki_irti_jäsenyydestä

By: MPI Finland | syys 29, 2019

Hienoa, että olet osa MPI:n kansainvälistä yhteisöä! Mutta kenties et ole vielä tietoinen kaikesta, mitä MPI:n jäsenyys sinulle tarjoaa. Haluamme auttaa sinua saamaan kaiken irti MPI:n jäsenyydestä. Siksi teimme koosteen jäsenyyden tuomista eduista, ja miten pääset niitä käyttämään. Kooste on hyödyllinen sekä uusille että vanhoille jäsenille.

KIRJAUTUMINEN JA PROFIILI

Liittyessäsi MPI:n jäseneksi sait MPI:lta jäsentunnuksesi, jolla pääset päivittämään omat tietosi.

Mene ensin osoitteeseen: https://www.mpiweb.org/chapters/finland

Tämän jälkeen kirjaudu sisään, josta päädytkin sitten suoraan profiiliisi. Mikäli et muista salasanaasi, voit tilata uuden log in -sivulta.Muistathan päivittää profiilisi välittömästi ja katsoa, että tietosi ovat ajan tasalla?

GPDR-sääntöjen takia sinun on myös annettava hyväksyntäsi sille, että sinulle lähetetään jäsentiedotteita ja että tietosi saa julkaista jäsenluetteloissa ja jäsenhauissa. Voit milloin tahansa muuttaa näitä asetuksia.
Jos et enää muista salasanoja tai sinulla on vaikeuksia päästä jäsensivuille, laita sähköposti englanniksi jäsenvastaaville: feedback@mpiweb.org.

Tästä osoitteesta tulee myös muistutukset (MPI membership renewal notice), kun on aika maksaa seuraavan vuoden jäsenmaksu. Muistutuksia voi tulla useampia tietyin väliajoin ennen kuin olet käynyt uudistamassa jäsenyyden. Jäsenmaksu kattaa aina liittymishetkestä 12 kuukautta eteenpäin ja jäsenyys jatkuu vain maksamalla jäsenmaksun vuosittain nettisivujen kautta. Voit pyytää paikalliselta jäsenvastaavalta lisäapua jos tarvitset.

KOULUTUS JA WEBINAARIT

MPI Academy (https://academy.mpiweb.org/mpi/) on MPI-jäsenten oma tietopankki, josta löytyy tutkimuksia ja webinaareja.

Kun saat kutsun webinaariin, kannattaa ilmoittautua, vaikka et juuri silloin pääsisikään seuraamaan sitä reaaliajassa. Sillä ilmoittauduttuasi, webinaarit ovat jatkossa saatavilla omasta kirjastostasi (Log in -> My account -> My webinars). MPI Academystä löydät myös tietoa alan kursseista, joita jäsenet voivat suorittaa. Kursseista saatavat todistukset ovat tunnettuja ympäri maailman (CMP, CMM).

VERKOSTOITUMINEN

My Community – on MPI-jäsenten oma yhteisö. https://u.mpiweb.org/home

Seuraa keskusteluja sinua kiinnostavista aiheista tai kun kaipaat ammatillista apua, voit lähettää kysymyksen sopivaan ryhmään. Yleensä saat välittömästi vastauksia ja ehdotuksia ongelmaasi kollegoilta ympäri maailman. Monet etsivät tätä kautta myös business-kumppaneita, joten aktiivisuus kannattaa!TAPAHTUMAT

MPI:n kansainväliset tapahtumat:

EMEC European Meetings & Events Conference (9-11.2.2020 Sevilla – “Push Your Boundaries”). Erityisesti eurooppalaisille jäsenille suunnattu koulutus- ja verkostoitumistapahtuma. Vuoden 2019 Haagin EMEC:iä monet alan ammattilaiset ovat pitäneet parhaana koskaan kokemanaan konferenssina. 

EMEC 2020 Early bird tarjous voimassa 31.8.2019 asti! Suomesta on lähdössä useampia jäseniä Sevillaan – tuttuun tapaan kokoamme suomalaiset yhteen ja autamme toisiamme verkostoitumaan ja jakamaan kokemuksia – ilmoittaudu nyt mukaan!

 

WEC World Education Congress on vuosittainen MPI:n päätapahtuma Pohjois-Amerikassa (6-9.6.2020 Grapevine, Texas). Kyseessä on yli 2000 hengen jättitapahtuma, jossa sekä koulutussisältö että elämykset ovat huipputasoa. Muista, että voit anoa myös stipendejä tai jos olet Planner, voit pyrkiä ns. Hosted Buyer -ohjelmaan.

WEC 2020 Early bird tarjous voimassa 31.8.2019 asti! Lähde katsomaan, miltä suuri kansainvälinen yritystapahtuma-alan konferenssi näyttää ja koe uusimmat trendit ja elämykset!


Muiden chapterien tapahtumat
Jos olet lähdössä työmatkalle tai alan muihin tapahtumiin, tarkista MPI:n nettisivuilta onko paikallisella chapterilla silloin tapahtumaa ja ilmoittaudu mukaan. Suomen chapterin tapahtumat (www.mpiweb.org/finland)

MUUT PALVELUT

EDUCATION – PUBLICATIONS
-osiosta löydät ammattijulkaisuja, joista voit seurata mistä alalla nyt puhutaan.

RESOURCES

Täältä löydät kontakteja sekä tietoa tapahtuma-alan turvallisuussuunnittelusta.

MPI Career Centre – täältä löytyy avoimia työpaikkoja ja voit ilmoittaa tänne yrityksenne avoimia paikkoja (MPI Finland chapter jakaa myös Facebook-sivuillaan tietoa tapahtuma-alan avoimista työpaikoista – muista seurata!)

UUSILLE JÄSENILLE

MPI järjestää uusille jäsenille (myös vanhat jäsenet voivat osallistua) online-webinaareja, joissa tutustutaan MPI:n toimintaan – seuraava on 19.9 lisätietoa: https://academy.mpiweb.org/mpi/pages/New+Member+Orientation

Muista myös, että kutsumalla uusia jäseniä saat alennuksen seuraavan vuoden jäsenmaksusta. 

MPI Finland chapterin hallitus toimii uusien jäsenien kummeina ensimmäisen vuoden ajan – jos olet liittynyt viimeisen vuoden aikana, saat pian yhteydenoton kummiltasi, joka kutsuu sinut mukaan tapahtumiin ja myös toimikuntiin, jos olet niistä kiinnostunut. Aktiivinen jäsen saa aina enemmän hyötyä jäsenyydestään, joten kannustamme lähtemään mukaan toimikuntiin tai hallitukseen.

Photo by Austin Schmid on Unsplash
 

Author

PersonPlaceholder
MPI Finland

 
Load more comments
avatar
New code

 

 

 

Sosiaalisessa mediassa

Connect with Us