Stories from The Future Leaders Forum at Site + MPI Global Forum 2018

img-20180112-202633_orig

By: MPI Finland | maalis 19, 2018

Tammikuinen viikonloppu Roomassa SITE:n ja MPI:n Global Forumissa 2018 oli täynnä uusia tuttavuuksia, uutta oppia ja sai minut todella innostumaan tapahtuma- ja kokousmatkailusta.
 
Aloitin viime kesänä MPI Finlandin opiskelijavastaavana ja kuulin mahdollisuudesta hakea stipendiä IMEX:n MPI:n ja MCI:n Future Leaders Forumiin. Lähetin hakemukseni loppusyksystä ja joulukuun alkupuolella sain tiedon, että olen päässyt mukaan ohjelmaan. Stipendi kattoi osallistumisen yksipäiväiseen Future Leaders Forumiin sekä kahden päivän osallistumisen Global Forumiin 2018 Roomassa.
 
Päivä Future Leaders Forumissa alkoi IMEX:n taitavan moderaattorin Sarah Skavronin ja MAW Finlandin Natalia Mufutaun kertomuksilla omista Future Leaders Forum kokemuksistaan. Molemmat ovat aloittaneet uransa Future Leaders Forumin kautta. Eritoten Natalian tarina ja vahva itsevarmuus sekä periksiantamattomuus sai ryhmän innostumaan ja pohtimaan omia uratavoitteitaan. 

img-20180112-202633_orig
 
 
MPI:n ammatillisen kehityksen johtaja aurinkoinen ja innostava Jessie States haastoi ryhmän miettimään omaa motivaatiotaan ja syitä miksi haluaa työskennellä juuri tällä alalla. Interaktiivisien ryhmäharjoitusten avulla pohdimme myös mitä tavoitteita haluamme asettaa juuri Global Forum kokemukselle ja miten ne saavutettaisiin. Tämä harjoitus oli oiva tapa tutustua muihin ryhmän jäseniin. Lopuksi kokosimme tavoitteita yhteen ja suurimmalla osalla ryhmästä tavoitteena oli verkostoituminen ja uuden oppiminen. Näin oli myös itselläni.
 
Tauon jälkeen kuulimme innostuvan puheen Plan B Consultansin toimitusjohtajalta ja perustajalta Amy Infantelta. Amy kannusti sinnikkyyteen ja muistutti pysymään positiivisena vaikka et onnistuisikaan ensimmäisellä kerralla. Tärkeää on myös oman intohimon löytäminen työssä. Amyn tarina terävöitti omassa mielessäni selkeiden tavoitteiden asettamisen omalle uralle, mutta samalla pysymään itselleen armollisena ja muistamaan myös muut elämän tärkeät osa-alueet.
 
Päivän päätteeksi kuulimme kolme International University Challenge -kilpailun finaalin päässyttä työtä: Hanh Nguyen, Porvoon Haaga-Heliasta, Yash Desai, Skema Business Schoolista ja Jlenia Cavallaro BeAcademysta. Kilpailussa esiteltiin kolme ehdotelmaa The Global Association of Young Architects (GAYA) kaksipäiväiselle konferenssille syyskuussa 2019. Kriteereinä oli luoda toimiva verkostoitumisalusta, vetoava ja mielenkiintoinen tapahtumapaikka, interaktiivinen ohjelma ja tarkka budjetti. Kaikki työt olivat tarkkaan mietittyjä ja saivat paljon kiitosta tuomaristolta, jossa oli muun muassa Jessie States MPI:lta ja Rich Luna MPI:n päätoimittaja.
img-20180114-wa0007_orig 
 
Future Leaders Forum kokemuksena oli todella antoisa ja ei opettanut pelkästään miettimään omia uratavoitteitani, mutta myös antoi mahdollisuuden luoda niitä. Osallistuminen Global Forumiin Roomassa oli monipuolinen oppimiskokemus ja ennen kaikkea mahdollisuus tavata ja verkostoitua alan huippuosaajien kanssa, niin ulkomaisten kuin kotimaistenkin. Päällimmäisenä kaikesta tästä jäi mieleeni periksiantamottomuus, oman motivaation ja intohimon löytäminen sekä oman mukavuusalueen ulkopuolella rohkeasti meneminen. Keynote puhujat Global Forumissa Julie Cottineau ja Frans Johansson korostivat molemmat olemaan rohkea ja yrittämään kunnes oma inspiraatio löytyy.  
 
All the roads lead to Rome…
 
12.1.2018 Rooma, Italia
Sisko Pukkila
Director of Studen Relations
 

Author

ChapterLogos_horizontal_Finland
MPI Finland

 
Load more comments
New code
Comment by from

 

 

 

Sosiaalisessa mediassa

Connect with Us