Tutustuminen Original Sokos Hotel Triplaan + EMEC:in kuulumiset

20 helmikuuta, 2020
4:30 - 6:30
Original Sokos Hotel Tripla
Fredikanterassi 1 B
Helsinki,
Finland
Organizer
MPI Finland

 

Tilaisuus on vain MPI:n jäsenille.
 
Tervetuloa tutustumaan Original Sokos Hotel Triplaan. Tutustumiskierroksen jälkeen jaamme kanssanne myös European Meetings and Events -konferenssin kuulumisia ja kokemuksia.

Original Sokos Hotel Tripla on Helsingin uusin hotelli ja siitä on kovaa vauhtia tulossa yksi Suomen merkittävimmistä tapahtumahotelleista. Monipuoliset kokous- ja tapahtumatilat muokkautuvat tilat 8-600 hengelle tekevät hotellista kiinnostavan kumppanin kaikenlaisten tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämiseen.

Helsingin suosituimmat elämykset ja muut merkittävät toimijat kuten Messukeskus ja Hartwall Areena sijaitsevat lähietäisyydellä, joten hotelli tulee olemaan myös tapahtuma- ja kokousvieraiden merkittävä majoittaja.

Tammikuun alussa ovensa avaava Original Sokos Hotel Tripla vaalii paikallisuutta ja yhdessä tekemisen riemua tuomalla esiin suomalaista kyläperinnettä ja -henkeä. Pääkaupungin sykkeessä Pasilassa sijaitseva hotelli kehittää palvelujaan yhteistyössä suomalaisten kylien kanssa, inspiroituen niiden ainutlaatuisesta tunnelmasta.

Ohjelma:
16.30 - 17.00 - tutustuminen hotelliin
17.00 - 18.00 - European Meetings and Events -konferenssin kuulumisia

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/Tutustuminen_Original_Sokos_Hotel_Tripla_5166

Sosiaalisessa mediassa

Connect with Us