MPI:n tapahtumia Kongressimessujen ympärillä 2.- 4.4.2019

2 huhtikuuta, 2019 - 4 huhtikuuta, 2019
18.30 ip. - 14.00 ip.
Finland
Organizer
MPI Finland

 

Aloitimme elokuussa tämän kauden #10uuttaideaa tapahtumalla ja haluamme jatkossakin mullistaa jäsenistömme ajatusmalleja tarjoamalla monipuolisia ja uusia elämyksiä. Olemme suunnitelleet sinulleKongressimessujen yhteyteen varsinaisen kevätsopan! Sinulla on mahdollisuus oppia, verkostoitua ja vaikuttaa yhdistyksemme toimintaan kolmessa eri tilaisuudessa.
 

Tiistaina 2.4.2019 kello 18:30 alkaen | Illallinen ravintola Belgessä Kongressimessujen keynote-puhujan kanssa - Dine with a Dutch at Belge

Tule tutustumaan Kongressimessujen keynote-puhujaan Gijs Verbeekiin (MPI Netherlands Chapter) jo ennakkoon. Gijs on tunnettu luovista menetelmistään tapahtumien toteuttamisessa. Jollet ollut kuullut hänestä vielä – luota meihin, jotka tunnemme hänet ja tule tutustumaan. Suosittelemme, että et missaa tätä illallista! Gijs kertoo meille, miten hän suunnittelee tapahtumia ja mistä hän saa inspiraationsa. Vietä iltaa kansamme ja hyödynnä MPI:n verkostoa.

  • Pukukoodi: Oranssi (väri)
  • Omakustannushinta: Kahden ruokalajin menu ja yksi viinilasillinen hintaan 25 euroa
     

Keskiviikkona 3.4.2019 kello 11:00 - 11:45 | Keynote Kongressimessuilla Messukeskuksessa: Steal winning event ideas from the Dutch - Events that stick

Gijs Verbeek on Kongressimessujen keynote-puhuja. Hän on MPI The Netherlands Chapterin toimitusjohtaja ja järjestänyt yli 100 tapahtumaa MPI:n jäsenille, mm. EMEC 2019 (European Meetings and Events Conference) – joka sai 65 NPS pistettä! Tule oppimaan, miten perustapahtumasta saa huipputapahtuman ja miten vaikkapa sääntömääräinen kokous voi ilahduttaa ja yllättää! Ota tuoreet ideat ja toimivat vinkit heti käyttöösi!

Kevätsoppamme jatkuu heti tämän tilaisuuden jälkeen sääntömääräisen kevätkokouksen merkeissä, jonka aluksi tarjoillaan osallistujille keväinen kurpitsakeitto lisukkeineen. Lisäksi jokainen kevätkokousosallistuja saa MPI Finland Chapterin t-paidan.

Keskiviikkona 3.4.2019 kello 12:00 - 14:00 | MPI:n sääntömääräinen kevätkokous Messukeskuksessa

Tänä vuonna toteutamme kokouksen hieman toisin ja rohkeasti Gijs Verbeekin oppien mukaisesti. Pidämme virallisen kokouksen vähemmän virallisesti, osallistaen ja innostaen.

Tehdään yhdessä todeksi MPI:n slogan: “When we meet, we change the world”!

Tervetuloa!

Ystävällisin terveisin
- - -
Helena ja hallitus
MPI Finland Chapter

Venue Details

Sosiaalisessa mediassa

Connect with Us