Tulevat tapahtumat

 

Finland
huhtikuuta 24, 2020 12:00 - huhtikuuta 28, 2020 12:00 | Stockholm,
Finland
elokuuta 26, 2020 9:00 - elokuuta 27, 2020 4:00 | Helsinki,

Kansainväliset tapahtumat

 

Emec2020

 

500 vuotta sitten Iberialaiset tutkijat, Magellan ja Elcano purjehtivat Sevillasta ja palasivat takaisin kolme vuotta myöhemmin. Tänä aikana he olivat saavuttaneet jotakin uskomatonta, he olivat purjehtineet ympäri maailman mikä osoitti, että maapallo on pyöreä eikä tasainen. Kutsumme sinut mukaan joukkoomme helmikuussa kokoontumaan yhdessä muiden Eurooppalaisten kollegojesi kanssa, jotka saapuvat ympäri maailmaa seuraamaan tutkimusmatkailijoiden jalanjälkiä, kokeilemaan rajojasi kokous -ja tapahtuma-alan ammattilaisena ja suunnittelemaan seuraavan sukupolven, yllättäviä, maailmaa muuttavia tapahtumia. 

 


WEC2020

World Education Congress, WEC

Tapahtumien aitous riippuu niiden sijainnin aitoudesta. Siitä syystä Texasin Grapevine on täydellinen ympäristö MPI:n vuoden 2020 WEC-konferenssille. Se kääntää käsitteen "Iso Texas" täysin päälaelleen ja Lone Star osavaltio pääsee osoittamaan aitoa vieraanvaraisuuttaan. Nykyaikaisella, elinvoimaisella tapahtumakoulutuksella yhdessä Grapevine viehätysvoimaan, osoitamme mitä tarkoittaa tuottaa aitoutta, jota ihmiset haluavat kokouksista ja tapahtumista. 

Ruoka on paikallisesti tuotettua -ja paikallisesti maustettua. Nähtävyyden, äänet ja sensaatiot eivät vain saa sinua vain hymyilemään, vaan ne on välitetty sinulle planeettamme ystävällisimmiltä ja aidoimmilta ihmisiltä.  

Tuloksena on ikimuistoinen, aito kokemus vailla vertaa. Mikä on juuri sitä, mitä WEC:iltä odotetaan. 

The result is a memorable, authentic experience unlike any other. Which is exactly what attendees expect from WEC.MPI Academy Webinars

academy_circle

Through the MPI Academy and MPI events, you’ll have access to cutting-edge education and event planning certification programs that enhance critical job skills. 

 


Ehdota tapahtuma-aihetta

calendar

Millaiset koulutusaiheet ja -paikat sinua kiinnostavat?

Ehdota uusia tapahtuma-aiheita, teemoja ja mielenkiintoisia vierailukohteita MPI Finlandille. 

 

Sosiaalisessa mediassa

Connect with Us