MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

 

 

MPI Nederland Bestuur

MPI wordt gedragen voor en door vrijwilligers met een passie voor de meeting & events industrie. De vereniging bestaat uit verschillende commissies die samen MPI vormen.

 

Tim Rosman
President

Met veel plezier en energie vervul ik voor de komende 2 jaar de rol van president. Het voelt als een bijzonder moment, in een sector die het de afgelopen 2 jaar enorm te verduren heeft gehad. Een branche die ook voor de komende tijd een turbulente fase ingaat. We kampen met oplopende personeelsproblemen, aanhoudende onzekerheid rondom Covid, maar bijvoorbeeld ook verhouden tussen budgetten en prijzen. Kortom, een snelkookpan van ontwikkelingen op hoog vuur. Maar dat vuur is nu precies wat voor mij de eventbranche zo intens mooi maakt. Wij zijn de makers. De Doeners. De altijd oplossingsgerichten. Wij brengen mensen bij elkaar. Wij faciliteren ruimte om te raken en te delen. Het is dan ook een eer om de inspirerende community van MPI te vertegenwoordigen. Het is een uitgaging om verder te bouwen aan de waarde van Live Communicatie, zowel namens onze eigen leden, als op sectorbreed niveau in samenwerking met het EventPlatformNL.

Marjolein Blok-Dignum

Support Manager

Na mijn jarenlange werkervaring in finance en events ben ik in contact gekomen met MPI. MPI past goed bij mij omdat ik oprecht geïnteresseerd ben in mensen, hun verhalen en drijfveren. Omdat ik geen commerciële verplichtingen heb kan ik onze leden oprecht met elkaar verbinden en met elkaar in contact brengen. Naast mijn financiële taken, hou ik me binnen MPI ook bezig met regel- en wetgeving binnen onze branche en ik ondersteun onze stagiaires en Executive Director waar mogelijk. Als wij nog geen kennis hebben gemaakt, hoop ik dat we dat snel kunnen doen op een volgend MPI event.

 

Jeroen van Ark

VP Finance

Mijn naam is Jeroen van Ark en met veel plezier en enthousiasme werk ik al jaren in de eventindustrie. Vanaf 2015 ben ik het ‘Destination Management’ ingerold waar ik veel internationale klanten mag helpen met het organiseren van hun evenementen in Nederland. Het is altijd al mijn droom geweest om een eigen bedrijf te starten en in April 2021 ben ik mijn eigen DMC  (eventbureau) gestart, genaamd Next Level DMC. Graag wil ik leren en me laten inspireren door vakgenoten. Met die gedachte heb ik MPI actief leren kennen tijdens een event in de zomer van 2021 waar ik kennis heb gemaakt met veel positieve leden. Wat een gave club mensen om bij betrokken te zijn! Het is een eer om in 2022 als VP Finance aan te schuiven in het bestuur en met een frisse blik mee te draaien in deze mooie organisatie. 


Niels 2022 MPI

Niels Brugman

VP Memberships

Toen ik bij de Hotels van Oranje begon werd ik daarmee ook direct lid van MPI. Hotels van Oranje en MPI zijn al lang partners van elkaar en er word vanuit de organisatie gestimuleerd om ook actief lid te zijn bij MPI. Daartoe heb ik mij destijds direct aangesloten bij de commissie Strategic Partnerships.  Inmiddels zijn we 6 jaar verder is mijn netwerk nationaal en internationaal enorm verbreed mede door MPI en ben ik Director of Proactive Sales mogen worden bij de Hotel van Oranje. Door de ontwikkelingen bij ons heb ik de mogelijkheid om meer aandacht te geven aan anderen zaken. Onze industrie en daarmee ook MPI Nederland staan voor enorme uitdagingen. Als VP Memberships, en samen met de commissie leden willen wij nieuwe als bestaande leden helpen het beste uit zijn/haar lidmaatschap te halen en samen weer richting een mooie toekomst werken voor de Meeting & Event industrie. 

 

Sonja Schaefers

Sonja Schaefers

VP Events

Create impact, dat is waar ik voor sta.Dit voer ik door in de evenementen die ik organiseer, maar ook in mijn relaties.
Mijn carriere begon met 13 jaar Procter&Gamble. Ik heb voor merken als Pampers, Oral-B, Olaz en Always mogen werken. Het overgrote deel voor de B2B markt waarbij het organiseren van evenementen, beursdeelnames voor o.a. de 9-maandenbeurs en Dentex een deel van mijn werk uitmaakte. 
Toch begon het in 2017 te kriebelen, ik wilde iets anders dan mij puur richten op marketing en startte in januari 2018 dan ook mijn eigen eventbureau XR Events. Mijn ondernemerschap bewees zich niet alleen in de eerste jaren, maar ook in de coronacrisis, door mee te blijven bewegen in de snel veranderende omgeving. Sinds 2020 heb ik mij aangesloten bij MPI en vanaf het eerste moment voel ik mij thuis. Daarom was de keuze voor VP events-schap dan ook geen lastige keuze, toen deze werd voorgelegd. Ik heb heel veel zin deze rol samen met Suzan Vink te mogen vervullen.

Lisa Diepstraten

VP MarCom

"Met veel plezier en enthousiasme vervul ik de rol van VP MarCom binnen MPI Nederland. Voor mij is dit een mooie aanvulling op mijn carrière in de Meeting Industry. Sinds 2018 werk ik bij het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) en vanaf 2021 actief werkzaam binnen de Marketing afdeling. Hier coördineer ik o.a. de marketingcommunicatie voor de zakelijke markt (Meetings & Conventions), gericht op het inspireren en enthousiasmeren van internationale meeting planners en congresorganisatoren om hun zakelijke bijeenkomst IN Nederland te organiseren. Door mijn baan bij het NBTC ben ik betrokken geraakt bij MPI en onderdeel geworden van de community. Het live ontmoeten van mensen geeft mij persoonlijk veel voldoening en energie. Ik heb erg veel zin om mijn kennis te gebruiken en daarmee de zichtbaarheid van MPI The Netherlands Chapter te versterken.“ 

Bart Klaver

VP Strategic Partnership

Ik ben alweer behoorlijk wat jaren actief binnen de MICE branche. Gestart als event planner voor het Ministerie van BZK, daarna actief geweest voor het convention bureau van de stad Den Haag en nu sinds 2019 Hoofd Sales & Events bij de Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem. "Ik heb ontzettend veel zin om mij samen met Maaike (Hamann) als VP strategic Partnerships in te gaan zetten voor MPI Nederland. Het zal geen makkelijke klus worden om alle huidige partners en ook nieuwe partners aangehaakt te (blijven) houden bij MPI. Wel een hele mooie en uitdagende klus. Ik geloof heel erg in MPI als dé kennisorganisatie voor de (NL) MICE branche en draag daaraan graag mijn steentje bij".

 

Suzanne Munter

Suzanne Munter

VP Next Gen

Mijn naam is Suzanne Munter. Na Sabine mag ik de eervolle taak overnemen van VP Next Gen bij MPI. Na zelf bijna drie jaar geleden bij MPI te zijn afgestudeerd aan de BUAS (vrijetijdsmanagement, voormalig NHTV), met het toffe internationale congres EMEC 19, ben ik na een wereldreis aan de slag gegaan als accountmanager en projectmanager bij het Sprekershuys en Studio Werkspoor (label van Het Sprekershuys). Daar doe ik al geruime tijd met veel plezier het projectmanagement van toffe projecten. Verder ben ik verantwoordelijk voor alle A klanten en (nieuwe) partnerships.
Let's have a chat als we wat voor elkaar kunnen betekenen voor het bouwen aan een samensmelting van beiden werelden; NEXT Gen en de huidige generatie en elkaar zo versterken.

Connect with Us