Top Performing Chapter Award

MPI Netherlands Nieuwsbrief
Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

Top Performing Chapter Award

 

 

MPI Nederland Bestuur

MPI wordt gedragen voor en door vrijwilligers met een passie voor de meeting & events industrie. De vereniging bestaat uit verschillende commissies die samen MPI vormen.

 

Robbert Weddepohl 2018-10-01

Robbert Weddepohl

President

In het dagelijkse leven ben ik Operationeel & Commercieel Directeur bij Van der Valk International. Ik ben trotse vader van dochter Marley en zoon Ziggy en getrouwd met Henriëtte (Jetty). Ik krijg energie van hardlopen en wordt ontspannen van reggae muziek. Met het hele MPI bestuur hebben we de focus om MPI Nederland, hét toonaangevende internationale netwerk/platform te laten zijn voor de professionele meeting- en eventplanner. Inspiratie, kennis en netwerk staan hierbij voorop als vaste waarden!

 

Babs Nijdam 2018-10-01

Babs Nijdam

VP Knowledge / President Elect

Al bijna 10 jaar werkzaam in de meeting- en events industrie met veel plezier en passie. De eerste 7 jaar ben ik werkzaam geweest bij RAI Amsterdam als business development manager en founder/voorzitter van GMIC Netherlands Chapter geweest waar ik me inzette voor duurzaamheid en innovatie van onze branche. Sinds een paar jaar voor mezelf bezig en kortgeleden als partner/director bij Sequoia Partnership ingestapt, dat zich richt op strategic venue consulting. Deze laatste stap is grotendeels te danken aan het netwerk van MPI, waar ik sinds 2 jaar actief betrokken lid ben.

 

Marjolein Blok-Dignum 2018-10-01 klein

Marjolein Blok-Dignum

VP Finance

Na mijn jarenlange werkervaring in finance en events ben ik in contact gekomen met MPI. MPI past goed bij mij omdat ik oprecht geïnteresseerd ben in mensen, hun verhalen en drijfveren. Omdat ik geen commerciële verplichtingen heb kan ik onze leden oprecht met elkaar verbinden en met elkaar in contact brengen. Naast mijn financiële taken, hou ik me binnen MPI ook bezig met regel- en wetgeving binnen onze branche en ik ondersteun onze stagiaires en Executive Director waar mogelijk. Als wij nog geen kennis hebben gemaakt, hoop ik dat we dat snel kunnen doen op een volgend MPI event.

 

Noortje Teurlings[26356]

Noortje Teurlings 

VP Community 

Sinds 2005 ben ik werkzaam in de meeting & event industrie en dus bekend met MPI. Voor mij is het een plek waar ik mijn branchegenoten ontmoet, waar ik kennis en inspiratie opdoe en waar ik spar met gelijkgestemden. Voorafgaand en tijdens EMEC19 werd voor mij weer heel duidelijk hoe bijzonder deze internationale club mensen is. Na afloop van het event heb ik me aangesloten bij het bestuur van MPI Nederland. Om actief bij te dragen aan de verdere professionalisering van onze branche. En nog belangrijker…om nog veel meer meeting & event professionals in contact te brengen met dit waardevolle netwerk.

 

vacature foto

Gezocht!

VP Strategic partners

Als VP Strategic Partnerships geef je sturing aan de commissie Strategic Partnerships en ben je samen met je commissie verantwoordelijk voor het werven van nieuwe partners en contact met de bestaande partners. Daarnaast organiseren we minimaal twee keer per jaar een partnerbijeenkomst om samenwerking te bevorderen en onze partners te betrekken bij de doelstellingen van MPI en wensen van partners te inventariseren op basis waarvan we actie kunnen ondernemen. Kijk voor meer informatie naar onze onze vacature of neem contact op met info@mpiweb.nl

 

Vera de Haan

Vera de Haan 

VP Memberships

Al jaren met passie werkzaam in de hotel en event industrie. Momenteel bekleed ik de functie Sales & Marketing Manager bij Carlton President Hotel Utrecht. De missie bij het Carlton President is: ‘Jezelf opladen in ons huis vol verhalen, mensen en ideeën.’ Ik geloof erin dat alle zintuigen geprikkeld en beïnvloed kunnen worden om daarmee het beste uit je dag te halen. Dit sluit ontzettend goed aan bij wat MPI Nederland wilt creëren en neerzetten. Het ontmoeten en leren kennen van nieuwe mensen inspireert mij. Vandaar dat ik ook met trots de leden commissie zal gaan vertegenwoordigen als VP.

 

Thijs Peters 2018-10-01

Thijs Peters

VP Events

Mijn naam is Thijs Peters en ik ben Director of Sales bij Postillion Hotels Nederland. Toen ik in 2015 vanuit het zuiden naar het midden van het land ben verhuisd ben ik het MPI-lidmaatschap gaan beheren voor Postillion Hotels, in eerste instantie om mijn netwerk uit te breiden wat snel lukte. De sterk inhoudelijke events die ik bezocht hebben mij toen doen besluiten actief te worden in de eventscommissie, waar ik vanaf oktober 2016 VP ben. De commissie bestaat uit 6 enthousiastelingen, waarmee we ook in 2019 weer sterke events gaan neerzetten (while having fun!).

 

Ingrid Rip 2018-10-01

Ingrid Rip

VP Academy

ben al sinds 1992 gepassioneerd event professional. Aanvankelijk werkzaam voor venues en convention bureaus en sinds 2003 zelfstandig. In mijn bureau RREM, kan ik mijn passie voor evenementen en menselijke ontwikkeling moeiteloos combineren: als trainer, facilitator en congresontwikkelaar. MPI betekent voor mij al meer dan 15 jaar plezier,  leren en sparren in een betrokken netwerk. Als VP Academy staat een leven lang leren mij na aan het hart. Daarom vind ik het niet alleen heel leuk om mijn kennis en ervaring in te zetten maar ik vind het belangrijk om met mijn commissie te komen tot een nog waardevoller trainingsaanbod.

 

kees-de-jong

Kees de Jong

VP MarCom

Hi! Ik ben Kees de Jong en krijg een enorme kick van succesvolle evenementen en mensen samenbrengen. Het moment dat een visitekaartje worden uitgewisseld of een fan die staat te genieten van een optreden, daar doe ik het allemaal voor. Sinds 2005 mag ik voor een van de meest veelzijdige evenementenlocaties van Nederland werken, Rotterdam Ahoy. Ik houd mij dagelijks bezig met de marketing en communicatie van deze mooie locatie en ondersteun de vele evenementen die in Ahoy plaatsvinden. De ervaring die ik in mijn dagelijkse werk heb opgedaan, pas ik graag toe bij deze belangrijke brancheorganisatie. Samen met de MarCom-commissie zijn wij verantwoordelijk voor de website, e-mailings, pers, social media en live communicatie. Neem gerust contact met mij op, mocht je kansen en mogelijkheden zien voor MPI Nederland.

 

Soraya Drost

Soraya Drost

VP Next Generation

Met veel plezier bekleed ik momenteel de functie van Business Development Manager bij World Forum! Alweer 10 jaar geleden werd ik geïntroduceerd bij MPI door mijn toenmalige werkgever Meetingselect. Ik heb daar een netwerk kunnen opbouwen van een heleboel interessante relaties uit verschillende facetten uit de branche en op allerlei werkniveau's. Als VP Next Generation wil ik graag dat de toekomstige generatie van onze branche aansluiting vindt bij een community waar zij gedurende hun gehele carrière kunnen netwerken, leren en ontwikkelen. Aan mij de taak om dit op te zetten en scholen, studenten en professionals met elkaar te verbinden en te laten leren met en van elkaar.

 

Sven Boelhouwer

Sven Boelhouwer

VP Annual Conference

Sinds 2009 ben ik freelance congres- en eventplanner onder de naam No Desk, werk ik voor zowel corporate bedrijven als verenigingen en non-profit organisaties. Ik organiseer congressen, zakelijke evenementen en beursdeelnames. Daarnaast ben ik al meer dan 15 jaar actief lid van MPI, in verschillende commissies en 3 jaar binnen het bestuur.In 2018/2019 was ik projectleider van het Europese MPI Congres EMEC19 en in de huidige rol als VP Annual Conference ben ik met een grote groep van professionele vrijwilligers verantwoordelijk voor het jaarcongres in 2020. 

 

Gijs Verbeek

Gijs Verbeek

Executive Director

Sinds 2009 ben ik de Executive Director van MPI Nederland. Ik ben verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen MPI en aangesteld om de continuïteit te bewaken. Ik voel me bevoorrecht dat ik mag werken met zo veel gepassioneerde professionals die zich op vrijwillige basis inzetten om ons vakgebied verder te professionaliseren. Samen met mijn vrouw Simone en dochters Zoë en Kate, woon ik in Hilversum. Ik word gelukkig van afzien tijdens een zware “Mud Run” of met mijn vrienden een goed glas wijn drinken. Tot snel bij MPI.

 

Organogram

Organogram MPI

Connect with Us