Top Performing Chapter Award

MPI Netherlands Nieuwsbrief
Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

Top Performing Chapter Award

 

 

MPI Nederland Bestuur

MPI wordt gedragen voor en door vrijwilligers met een passie voor de meeting & events industrie. De vereniging bestaat uit verschillende commissies die samen MPI vormen.

 

Thijs Peters 2018-10-01

Thijs Peters

President

Mijn naam is Thijs Peters en ik ben Director of Sales bij Postillion Hotels Nederland. Toen ik in 2015 vanuit het zuiden naar het midden van het land ben verhuisd ben ik het MPI-lidmaatschap gaan beheren voor Postillion Hotels, in eerste instantie om mijn netwerk uit te breiden wat snel lukte. De sterk inhoudelijke events die ik bezocht hebben mij toen doen besluiten actief te worden in de eventscommissie, waar ik vanaf oktober 2016 VP ben. De commissie bestaat uit 6 enthousiastelingen, waarmee we ook in 2019 weer sterke events gaan neerzetten (while having fun!).

 

Babs Nijdam 2018-10-01

Babs Nijdam

VP Knowledge

Al bijna 10 jaar werkzaam in de meeting- en events industrie met veel plezier en passie. De eerste 7 jaar ben ik werkzaam geweest bij RAI Amsterdam als business development manager en founder/voorzitter van GMIC Netherlands Chapter geweest waar ik me inzette voor duurzaamheid en innovatie van onze branche. Sinds een paar jaar voor mezelf bezig en kortgeleden als partner/director bij Sequoia Partnership ingestapt, dat zich richt op strategic venue consulting. Deze laatste stap is grotendeels te danken aan het netwerk van MPI, waar ik sinds 2 jaar actief betrokken lid ben.

 

Marjolein Blok-Dignum 2018-10-01 klein

Marjolein Blok-Dignum

VP Finance

Na mijn jarenlange werkervaring in finance en events ben ik in contact gekomen met MPI. MPI past goed bij mij omdat ik oprecht geïnteresseerd ben in mensen, hun verhalen en drijfveren. Omdat ik geen commerciële verplichtingen heb kan ik onze leden oprecht met elkaar verbinden en met elkaar in contact brengen. Naast mijn financiële taken, hou ik me binnen MPI ook bezig met regel- en wetgeving binnen onze branche en ik ondersteun onze stagiaires en Executive Director waar mogelijk. Als wij nog geen kennis hebben gemaakt, hoop ik dat we dat snel kunnen doen op een volgend MPI event.

 

Noortje Teurlings[26356]

Noortje Teurlings 

VP Community 

Sinds 2005 ben ik werkzaam in de meeting & event industrie en dus bekend met MPI. Voor mij is het een plek waar ik mijn branchegenoten ontmoet, waar ik kennis en inspiratie opdoe en waar ik spar met gelijkgestemden. Voorafgaand en tijdens EMEC19 werd voor mij weer heel duidelijk hoe bijzonder deze internationale club mensen is. Na afloop van het event heb ik me aangesloten bij het bestuur van MPI Nederland. Om actief bij te dragen aan de verdere professionalisering van onze branche. En nog belangrijker…om nog veel meer meeting & event professionals in contact te brengen met dit waardevolle netwerk.

 

Soraya Drost

Soraya Drost

VP Strategic Partnership

Met veel plezier bekleed ik momenteel de functie van Business Development Manager bij World Forum! Alweer 10 jaar geleden werd ik geïntroduceerd bij MPI door mijn toenmalige werkgever Meetingselect. Als VP Strategic Partnerships wil ik graag onze bestaande partnerships versterken en nieuwe innovatieve samenwerkingen starten die passen bij onze 2020 visie. Er is veel gaande binnen MPI The Netherlands Chapter, we zijn altijd aan het kijken hoe we vooruit kunnen, innovatief blijven en terug kunnen geven aan de industrie. Ik ben dan ook zeer enthousiast om zo mijn steentje te kunnen bijdragen en ik ben trots om onderdeel uit te maken van deze mooie branche vereniging. 

 

Vera de Haan

Vera de Haan 

VP Memberships

Al jaren met passie werkzaam in de hotel en event industrie, de mooiste branche die er is! In het dagelijks leven bekleed ik de functie van Hotel Manager bij Executive Residency Amsterdam Airport. MPI inspireert mij met interessante content en een bijzonder goed netwerk. Ik geloof in de missie om samen de industrie naar een hoger plan te tillen en ben dan ook trots lid van het bestuur om hieraan bij te dragen. Samen met de ledencommissie ben ik verantwoordelijk voor alle (potentiële) leden en zorgen we ervoor dat iedereen het beste uit zijn/haar lidmaatschap haalt.

 

Foto Dieudonneé Los - klein

Dieudonneé Los

VP Next Generation

Met enthousiasme kan ik zeggen dat ik al een aantal jaar in de Meetings & Event industry zit en MPI veel voor me heeft betekend. Hoe leuk is het om nu ook kennis te gaan overdragen naar anderen door middel van mijn functie als VP Next Gen! Het bestuur bestaat uit geweldige en ervaren mensen, die ook allemaal hetzelfde willen: de schakel zijn tussen meeting en event professionals die elkaar versterken en inspireren. In mijn rol als VP Next Gen zal ik de link zijn tussen de scholen en de branchevereniging. We zullen studenten betrekken bij de activiteiten van MPI, om ze zo ook klaar te stomen voor de Event industry. Ik zie dan ook erg uit naar mijn functie binnen MPI!

De beste manier om je toekomst te voorspellen is deze zelf te creëren! (S.R. Covey).


Ingrid Rip 2018-10-01

Ingrid Rip

VP Academy

Ik ben al jaren betrokken bij de ontwikkeling van (wetenschappelijke) verenigingsbijeenkomsten. Met het Event Design Collective inspireer en ondersteun ik met mijn passie voor menselijke ontwikkeling en de eventbranche, organisaties bij het (her)ontwerpen van impactvolle evenementen en congressen. Ik help opdrachtgevers vanuit een ander perspectief naar hun bijeenkomsten te kijken zodat die een grotere bijdrage leveren aan hun (strategische) doelen. MPI betekent voor mij al meer dan 15 jaar plezier, leren en sparren in een betrokken netwerk. Als VP Academy staat een leven lang leren mij na aan het hart. Ik ben er trots op, dat we met de kennis en ervaring van alle betrokkenen bij de Academy Commissie een waardevolle Summerschool hebben kunnen ontwikkelen.

 

Tim Rosman - VP Events

Tim Rosman

VP Events

Met ruim 15 jaar ervaring zit de liefde voor live communicatie diep. Mijn reis in de eventwereld begon op m’n 16e als vrijwilliger voor Bevrijdingspop Haarlem. Via een stage en eerste jaren als producer aan bureauzijde, ben ik nu als Director Sales & Events bij de Fokker Terminal, actief. Mijn eerste kennismaking met MPI was EMEC19, waar wij als Fokker Terminal een mooie bijdrage aan hebben mogen leveren. Ik was direct geraakt door de sterke inhoud, het internationale karakter maar vooral ook de passie en kennis die de (inter)nationale MPI leden met elkaar delen. De rol als VP Events is een bijzondere eer, zeker in de tijd waarin live ontmoetingen zich nog altijd in de greep van Covid-19 bevinden. Ik zie het dan ook als een enorme uitdaging om juist ook in deze tijd de koers van de MPI events samen met een geweldig team te mogen vormgeven!

 

vacature foto

?

VP MarCom

Organogram MPI 2020

Connect with Us