Top Performing Chapter Award

MPI Netherlands Nieuwsbrief
Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

Top Performing Chapter Award

 

 

MPI Nederland Bestuur

MPI wordt gedragen voor en door vrijwilligers met een passie voor de meeting & events industrie. De vereniging bestaat uit verschillende commissies die samen MPI vormen.

 

Thijs Peters 2018-10-01

Thijs Peters

President

Mijn naam is Thijs Peters en ik ben Director of Sales bij Postillion Hotels Nederland. Toen ik in 2015 vanuit het zuiden naar het midden van het land ben verhuisd ben ik het MPI-lidmaatschap gaan beheren voor Postillion Hotels, in eerste instantie om mijn netwerk uit te breiden wat snel lukte. De sterk inhoudelijke events die ik bezocht hebben mij toen doen besluiten actief te worden in de eventscommissie, waar ik vanaf oktober 2016 VP ben. De commissie bestaat uit 6 enthousiastelingen, waarmee we ook in 2019 weer sterke events gaan neerzetten (while having fun!).

 

Babs Nijdam 2018-10-01

Babs Nijdam

VP Knowledge

Al bijna 10 jaar werkzaam in de meeting- en events industrie met veel plezier en passie. De eerste 7 jaar ben ik werkzaam geweest bij RAI Amsterdam als business development manager en founder/voorzitter van GMIC Netherlands Chapter geweest waar ik me inzette voor duurzaamheid en innovatie van onze branche. Sinds een paar jaar voor mezelf bezig en kortgeleden als partner/director bij Sequoia Partnership ingestapt, dat zich richt op strategic venue consulting. Deze laatste stap is grotendeels te danken aan het netwerk van MPI, waar ik sinds 2 jaar actief betrokken lid ben.

 

Marjolein Blok-Dignum 2018-10-01 klein

Marjolein Blok-Dignum

VP Finance

Na mijn jarenlange werkervaring in finance en events ben ik in contact gekomen met MPI. MPI past goed bij mij omdat ik oprecht geïnteresseerd ben in mensen, hun verhalen en drijfveren. Omdat ik geen commerciële verplichtingen heb kan ik onze leden oprecht met elkaar verbinden en met elkaar in contact brengen. Naast mijn financiële taken, hou ik me binnen MPI ook bezig met regel- en wetgeving binnen onze branche en ik ondersteun onze stagiaires en Executive Director waar mogelijk. Als wij nog geen kennis hebben gemaakt, hoop ik dat we dat snel kunnen doen op een volgend MPI event.

 

Vera de Haan

Vera de Haan 

VP Memberships

Al jaren met passie werkzaam in de hotel en event industrie, de mooiste branche die er is! In het dagelijks leven bekleed ik de functie van Hotel Manager bij Executive Residency Amsterdam Airport. MPI inspireert mij met interessante content en een bijzonder goed netwerk. Ik geloof in de missie om samen de industrie naar een hoger plan te tillen en ben dan ook trots lid van het bestuur om hieraan bij te dragen. Samen met de ledencommissie ben ik verantwoordelijk voor alle (potentiële) leden en zorgen we ervoor dat iedereen het beste uit zijn/haar lidmaatschap haalt.

 

bart klaver

Bart Klaver

VP Strategic Partnership

Ik ben alweer behoorlijk wat jaren actief binnen de MICE branche. Gestart als event planner voor het Ministerie van BZK, daarna actief geweest voor het convention bureau van de stad Den Haag en nu sinds 2019 Hoofd Sales & Events bij de Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem. "Ik heb ontzettend veel zin om mij samen met Maaike (Hamann) als VP strategic Partnerships in te gaan zetten voor MPI Nederland. Het zal geen makkelijke klus worden om alle huidige partners en ook nieuwe partners aangehaakt te (blijven) houden bij MPI. Wel een hele mooie en uitdagende klus. Ik geloof heel erg in MPI als dé kennisorganisatie voor de (NL) MICE branche en draag daaraan graag mijn steentje bij".

 

Maaike-Hamann-Rotterdam-partners-750px

Maaike Hamann

VP Strategic Partnership

Met veel plezier en passie bekleed ik momenteel bekleed de functie van Accountmanager bij Rotterdam Partners Convention Bureau. Enige jaren geleden heb ik reeds meerdere malen het MPI Annual Conference mogen organiseren, oa in het DeLaMar Theater en Eye Museum Amsterdam. Een ontzettende leuke ervaring en wordt het tijd voor een nieuwe stap binnen MPI The Netherlands Chapter. Samen met Bart Klaver zal ik de functie van VP Strategic Partnership bekleden. Het was een zeer bewogen jaar voor onze event industrie en we hebben een lange adem nodig. Het is nu de tijd om met elkaar nieuwe samenwerkingen te vinden, vooruit te kijken en vooral innovatief te blijven. Zoals we in Rotterdam zeggen; "het is niet lullen, maar poetsen" en ik kijk er enorm naar uit om mijn steentje bij te dragen.

Noortje Teurlings[26356]

Noortje Teurlings 

VP Community 

Sinds 2005 ben ik werkzaam in de meeting & event industrie en dus bekend met MPI. Voor mij is het een plek waar ik mijn branchegenoten ontmoet, waar ik kennis en inspiratie opdoe en waar ik spar met gelijkgestemden. Voorafgaand en tijdens EMEC19 werd voor mij weer heel duidelijk hoe bijzonder deze internationale club mensen is. Na afloop van het event heb ik me aangesloten bij het bestuur van MPI Nederland. Om actief bij te dragen aan de verdere professionalisering van onze branche. En nog belangrijker…om nog veel meer meeting & event professionals in contact te brengen met dit waardevolle netwerk.

 

Foto Dieudonneé Los - klein

Dieudonneé Los

VP Next Generation

Met enthousiasme kan ik zeggen dat ik al een aantal jaar in de Meetings & Event industry zit en MPI veel voor me heeft betekend. Hoe leuk is het om nu ook kennis te gaan overdragen naar anderen door middel van mijn functie als VP Next Gen! Het bestuur bestaat uit geweldige en ervaren mensen, die ook allemaal hetzelfde willen: de schakel zijn tussen meeting en event professionals die elkaar versterken en inspireren. In mijn rol als VP Next Gen zal ik de link zijn tussen de scholen en de branchevereniging. We zullen studenten betrekken bij de activiteiten van MPI, om ze zo ook klaar te stomen voor de Event industry. Ik zie dan ook erg uit naar mijn functie binnen MPI!

De beste manier om je toekomst te voorspellen is deze zelf te creëren! (S.R. Covey).


Miranda Geerlings

Miranda Geerlings

VP MarCom

Mijn carrière in de meeting industrie ben ik begonnen in 2007 bij het Amsterdam Congres Bureau. In totaal ben ik negen jaar werkzaam geweest bij de citymarketing-organisatie ‘Amsterdam Marketing’, waar ik diverse functies heb bekleed, waaronder Eventmanager, Accountmanager en Business Marketeer Conventions & Meetings. Nu ben ik ruim 3 jaar werkzaam bij NBTC Holland Marketing waar ik de marketing en promotie verzorg om internationale meeting professionals te enthousiasmeren om in Nederland een internationale zakelijke bijeenkomst te organiseren.

Sinds mijn baan bij NBTC Holland Marketing ben ik meer betrokken bij MPI. Een mooie branche vereniging voor en door gepassioneerde meeting professionals waar ik mij graag voor in ga zetten in de functie van VP Marketing. Ik verheug mij er op om met mijn kennis van de meeting markt en marketing skills een actieve bijdrage te leveren om de community te versterken, uit te bouwen en daarnaast onze kennis als community te vergroten en met elkaar content te delen.

Tim Rosman - VP Events

Tim Rosman

VP Events

Met ruim 15 jaar ervaring zit de liefde voor live communicatie diep. Mijn reis in de eventwereld begon op m’n 16e als vrijwilliger voor Bevrijdingspop Haarlem. Via een stage en eerste jaren als producer aan bureauzijde, ben ik nu als Director Sales & Events bij de Fokker Terminal, actief. Mijn eerste kennismaking met MPI was EMEC19, waar wij als Fokker Terminal een mooie bijdrage aan hebben mogen leveren. Ik was direct geraakt door de sterke inhoud, het internationale karakter maar vooral ook de passie en kennis die de (inter)nationale MPI leden met elkaar delen. De rol als VP Events is een bijzondere eer, zeker in de tijd waarin live ontmoetingen zich nog altijd in de greep van Covid-19 bevinden. Ik zie het dan ook als een enorme uitdaging om juist ook in deze tijd de koers van de MPI events samen met een geweldig team te mogen vormgeven!

 

Organogram MPI 2020

Connect with Us