MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

 

 

MPI Nederland Missie & Visie

 

Meeting Professionals International is de community voor iedereen binnen de meeting & event industrie waar je in ieder stadium van je carrière aansluiting vindt, weet wat je er kunt halen / brengen en geïnspireerd raakt door de spraakmakende events waarbij niets onmogelijk is. Wij zijn de schakel tussen meeting en event professionals die elkaar versterken en inspireren.

Wij streven ernaar om de eerste keuze voor professionals te zijn met een prominente stem in de wereldwijde meeting en event community. Wij bieden de leden van MPI, de verschillende hoofdstukken en de wereldwijde meeting & event industrie met leerzame en innovatieve trainingen, netwerk mogelijkheden en evenementen waarbij zakelijke uitwisselingen hoofdzaak zijn.

De 3 pijlers van MPI Nederland zijn:

  • Kennis
  • Netwerk
  • Industry voice

Kennis is het paradepaardje van MPI Nederland. Om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen volg je bij MPI de verschillende bijeenkomsten waar innovatie, inspiratie en informatie centraal staan. Altijd met als doel jou een betere meeting & event professional te maken door de extra kennis die je opdoet.

Netwerken wordt doorgaans gezien als de belangrijkste reden om lid te worden van MPI. Nieuwe connecties maken, sparren met collega’s, van elkaar leren en de gunfactor die bij MPI erg hoog ligt.

Door de Industry Voice te zijn zorgen we ervoor dat onze leden altijd op de hoogte zijn van alles wat zich binnen onze branche afspeelt. Zo spelen we in op actuele onderwerpen als AVG-wetgeving, Code Geneesmiddelen Reclame (CGR) en het debat omtrent commissies, met relevante professionals van binnen én buiten ons eigen vakgebied als sprekers en coaches.

 

Connect with Us