MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

 

 

MPI Crossing Boarders Apeldoorn Partners 2023 © Butino

MPI Nederland Events 2024:
Prikkelen | Ontwikkelen | VerbindenHet jaar 2024 belooft een prachtig eventjaar te worden! We presenteren de MPI events agenda die onze leden en branchegenoten prikkelt, ruimte geeft voor ontwikkeling en onderling verbindt. We bieden een aantrekkelijk contentgedragen events en informele netwerkborrels. Ideale momenten om elkaar in een ongedwongen sfeer te ontmoeten op inspirerende en vernieuwende locaties. Ook dit jaar sluiten we de eerste helft af met ons 
Legacy Event: 'Crossing Borders', waarbij we opnieuw een stad of regio induiken, voor een programma boordevol inspiratie en take away's uit sectoren buiten onze eigen branche. 

 

We besteden komend jaar nog meer aandacht aan vernieuwende vormen van interactie en de kracht van samenwerking. We gaan ideeën testen en zoeken actief samenwerking met partners uit het werkveld. We leggen dit jaar o.a. de nadruk op technologische ontwikkelingen (A.I), mentale weerbaarheid (High Performance versus rust in het hoofd) en zoeken samen naar het optimaliseren van zakelijke communicatie en commerciële overtuiging.

 

Ook voor internationale georiënteerde MPI leden biedt 2024 meer dan voldoende inspiratie en connectie. Begin maart reizen we af naar Luxemburg voor het Europese MPI Congres 'EMEC'. Daarnaast is via het MPI Global Platform een schat aan kennis, educatie en resources te vinden om internationaal zaken te doen en je persoonlijke kennisniveau te laten groeien. 

 

2024, wij hebben er zin in!

 

Agenda 2024

15 april: 'Brainspa'; de kunst van het combineren van high performance en rust in je hoofd

25 juni: MPI presents 'Crossing Borders' in Delft i.s.m. Delft Convention Bureau

Augustus: MPI Zomerborrel 

September/oktober: 'Persuasive Communication'

December/januari: MPI Winterborrel

 

Schaf voordelig de MPI Eventpass aan voor 2024 om tegen gereduceerd tarief bij al onze events aanwezig te zijn! De eventpass is intern uit te wisselen tussen collega's. Klik hier voor meer info en kosten.

Events
aug 20, 2024 3:30 | Vinkeveen,

Connect with Us