Top Performing Chapter Award

MPI Netherlands Nieuwsbrief
Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

Top Performing Chapter Award

 

 

MPI Events 2021

MPI Events 2021

Vorig jaar vierde we 25 jaar MPI Nederland. Het succes van EMEC19, waarmee we branchegenoten uit binnen- en buitenland in 2019 wisten te verrassen, verbazen en inspireren motiveert ons om dit jaar mooie (online en hybride) events neer te zetten. Het unieke eventdesign en de succesfactoren van EMEC19 dienen als blauwdruk voor de MPI events van 2021,  waarmee we de manier waarop we ontmoeten, beleven en leren blijven veranderen. Door de actuele omstandigheden ziet het event jaar er anders uit. Normaal zien en ontmoeten we elkaar op spraakmakende live events maar nu nog even bij de ook zo inspirerende on-line events. In de hoop dat we aan het jaar weer elkaar in het echt kunnen ontmoeten.

Door verrassende spelelementen aan de (online) MPI events toe te voegen zorgen we ervoor dat jij tijdens elk event nieuwe mensen ontmoet of je nieuwe dingen te weten komt over de mensen die je al dacht te kennen.

Deze events zijn een proeftuin waar we je unieke concepten laten beleven. Hier worden nieuwe ideeën getest. Naast vakinhoudelijke kennis, doe je inspiratie en ideeën op die je morgen zelf kunt toepassen

De inhoudelijke sessies van de evenementen worden geprogrammeerd op basis van de belangrijke trends binnen de meeting en event industrie: Experience Design, Event Marketing en Risk & Regulations. Elke van deze  tracks bestaat uit twee interactieve sessies. Naast het leren van de theorie, ga je (inter)actief met de inhoud aan de slag.

Onderstaande lijst geeft een overzicht van de (on-line) MPI Events die MPI Nederland de komende tijd organiseert. Vanuit je eigen stoel heb je toegang tot inspirerende sprekers! Wat kijken wij er naar uit om elkaar weer live te ontmoeten.

 

Connect with Us