Top Performing Chapter Award

MPI Netherlands Nieuwsbrief
Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

Top Performing Chapter Award

 

 

MPI Events 2020

MPI Events 2020


Dit jaar vieren we 25 jaar MPI Nederland en bouwen we voort op een succesvol verleden. Op onder andere het succes van EMEC19, waarmee we branchegenoten uit binnen- en buitenland vorig jaar wisten te verrassen, verbazen en inspireren. Het unieke eventdesign en de succesfactoren van EMEC19 dienen als blauwdruk voor de MPI events van 2020, waarmee we de manier waarop we ontmoeten, beleven en leren blijven veranderen. Door de actuele omstandigheden ziet het event jaar er anders uit dan we hadden gedacht. Van spraakmakende live event naar even zo inspirerende on-line events.

Door verrassende spelelementen aan de evenementen van MPI Nederland toe te voegen zorgen we ervoor dat jij tijdens elk event nieuwe mensen ontmoet of je nieuwe dingen te weten komt over de mensen die je al dacht te kennen. 

Deze events zijn een proeftuin waar we je unieke concepten laten beleven. Hier worden nieuwe ideeën getest. Naast vakinhoudelijke kennis, doe je inspiratie en ideeën op die je morgen zelf kunt toepassen.

De inhoudelijke sessies van de evenementen worden geprogrammeerd op basis van de belangrijke trends binnen de meeting en event industrie: Experience Design, Event Marketing en Risk & Regulations. Elke van deze  tracks bestaat uit twee interactieve sessies. Naast het leren van de theorie, ga je (inter)actief met de inhoud aan de slag.

Onderstaande lijst geeft een overzicht van de (on-line) Events en de Summerschool die MPI Nederland de komende tijd organiseert. Vanuit je eigen stoel heb je toegang tot inspirerende sprekers!

Let op: de Summerschool valt niet binnen het passe-partout.

 

Events
april 14, 2020 10:00 - 12:00 | ,
Events
april 21, 2020 10:30 - juni 30, 2020 11:30 | ,
Events
mei 25, 2020 8:30 - 6:00 | ,
Events
december 14, 2020 9:30 - 6:00 | ,

Connect with Us