MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

 

 

MPI Events 2021

MPI Events 2023

Het unieke eventdesign en de succesfactoren van EMEC19 dienen als blauwdruk voor de MPI events van 2022 en 2023, waarmee we de manier waarop we ontmoeten, beleven en leren blijven veranderen.

Door verrassende spelelementen aan de (online) MPI events toe te voegen zorgen we ervoor dat jij tijdens elk event nieuwe mensen ontmoet of je nieuwe dingen te weten komt over de mensen die je al dacht te kennen.

Deze events zijn een proeftuin waar we je unieke concepten laten beleven. Hier worden nieuwe ideeën getest. Naast vakinhoudelijke kennis, doe je inspiratie en ideeën op die je morgen zelf kunt toepassen

De inhoudelijke sessies van de evenementen worden geprogrammeerd op basis van de belangrijke trends binnen de meeting en event industrie: Experience Design, Event Marketing en Risk & Regulations. Elke van deze  tracks bestaat uit twee interactieve sessies. Naast het leren van de theorie, ga je (inter)actief met de inhoud aan de slag.

Daarnaast zal tijdens sommige events het online component zeker niet verdwijnen. Wij zoeken nog meer de samenwerking op met Europese Chapters.
Op de planning voor de komende 12 maanden staan de volgende events: 

17 april 2023 | Human Capital & Event Talent 2.0
27 juni 2023 | CVB Event in Apeldoorn

Noteer de data alvast in de agenda, dan weet je zeker dat je niks mist.

Zodra er meer details bekend zijn, brengen wij jullie op de hoogte en zien we jou graag op onze events terug!

 

Events
jun 27, 2023 8:30 | Apeldoorn,

Connect with Us