MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

 

 

Even voorstellen: nieuwe namen bij de Ledencommissie

lenden

By: MPI Nederland | sep 27, 2018

Rogier_Koops-150x150Rogier Koops

Recent ben ik begonnen als commissie lid bij de ledencommissie van MPI. Met veel enthousiasme help ik aspirant en bestaande leden in hun weg naar een waardevol MPI-community. Één waar we met ze allen wijzer van worden en connecties maken met gelijkgestemde. Met ruim 15 jaar evenementen ervaring ben ik in 2007 begonnen met de studie Media en Entertainment management. Waar techniek al sinds kleins af aan al mijn passie is heb ik dit in der loop der jaren uitgebreid met ervaringen in onder andere festival producties, AV-techniek en zakelijke catering. Door vriendschap en reizen heb ik een brede internationale visie opgebouwd en geniet ik graag van het leven in mijn thuis stad Haarlem.  Sinds een kleine twee jaar breng ik alles bij elkaar en realiseer ik belevenissen voor het zakelijke segment. Als Account- Projectmanager bij VRF | Van Rossum Facilities, bloeit mijn jeugdpassie weer en helpen ik relaties om projecten vorm te geven met beeld, licht en geluid in de inspirerende wereld van het Audio Visueel. Als MPI Lid en supplier zie ik voor mijzelf een mooi kans om mijn eigen kennis en netwerk naar een hoger niveau te tillen. Aangenaam kennis te maken, ik spreek je graag op één van onze komende evenementen.

 
 
 
 

Leonie_Selst-150x150Leonie Selst

Mijn naam is Leonie en sinds een paar maandjes (vanaf juni 2018) join ik de ledencommissie van MPI.

Na mijn opleiding, de Hogere Hotelschool in Leeuwarden ben ik in de Hospitality business werkzaam gebleven. Nu ben ik ambassadeur bij Event Company (wij exploiteren Landgoed Te Werve en Te Werve Buiten in Rijswijk en Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn). Hiervoor heb ik salesfuncties vervuld bij onder andere de Heerlickheijd van Ermelo, Golfbaan Naarderbos en het Worldforum.

Ik ben getrouwd, heb een dochtertje, Suus, en woon in Den Haag. Genieten kan ik van borrelen met vriend(en)innen, lekker uit eten gaan, reizen en pingpongen.

De redenen om me bij ledencommissie te voegen zijn: iedereen beter te leren kennen, iets positiefs voor MPI te kunnen betekenen en mezelf verder te ontwikkelen.

 
 
 
 

Simone_Geerts-150x150Simone Geerts

Graag stel ik me kort aan jullie voor. Simone Geerts, gehuwd met Jean-Pierre, geboren in Nijmegen en in de loop van de jaren met hem afgezakt naar het zuiden (woonachtig in Oud-Turnhout).

Sindskort ben ik actief bij City Resort Hotels, geen doorsnee hotels. Alleen al de schaalgrootte spreekt tot de verbeelding. De meeste locaties zijn groter dan 10.000m2. Bovendien is het uniek dat dit concept zich in een stedelijk gebied bevindt.

Daarvoor bij Van der Valk International, met een behoorlijk aantal andere verrassende hotels binnen de groep, dit in binnen- en buitenland (België, Duitsland, Curaçao, Bonaire, Spanje). Daarvoor bij Gielissen Interiors & Exhibitions als Eventmanager op de stands van een grote farmaceut (Sandoz/Novartis). En samen hebben Jean-Pierre en ik een hotel gerund in Zuid-Frankrijk, Cagnes sur Mer, een kwartiertje van Nice en de airport van de Cá»™te d’Azur (sandton.eu/cocagne).

Voordien heb ik eigenlijk altijd in de hospitality gewerkt, van bedrijven zoals Koningshof in Veldhoven tot het Evoluon, maar ook bij Limburgse kastelen en bij Sandton Hotels.
Daar heb ik heb veel ervaring opgedaan op commercieel gebied, en ook met mensen, en dat vind ik eigenlijk het leukst. Gastgerichtheid en dienstbaarheid zijn voor mij 2e natuur en zo heb ik in de loop van de jaren een gevarieerd netwerk opgebouwd, dat ik graag voor MPI wil aanwenden.

Privé reizen we altijd graag en staan we wat Bourgondisch in het leven met z’n tweeën.
Wellicht tref ik jullie binnenkort al eens ergens om wat persoonlijker kennis te maken.

 

Author

PersonPlaceholder
MPI Nederland

 
Meer opmerking laden
Nieuwe code
Comment by from

 

 

 

Connect with Us