MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

 

 

Global Meetings Industry Day – Virtual

01-Algemene post

By: MPI Nederland | apr 22, 2020

Dinsdag 14 april was het Global Meetings Industry Day (GMID) - de jaarlijks terugkerende dag wanneer onze branche zich wereldwijd op de kaart zet en het belang van live bijeenkomsten benadrukt. Waar er doorgaans op deze datum wereldwijd speciale bijeenkomsten voor en door meeting- en event professionals plaatsvinden, werd door de COVID-19 maatregelen nu het gehele programma online aangeboden.

MPI Nederland organiseerde in samenwerking met MPI Polen, MPI Turkije en MPI UK & Ireland een viertal interactieve webinars, gemodereerd door onze partner dagvoorzitter.nl Dit Europese initiatief ging op 4 verschillende denkrichtingen en thema’s in op de bijzondere situatie waarin we ons momenteel bevinden en wat dat voor zowel de branche als ons als professionals betekent. 

De presentaties van de verschillende sessies zijn hier te downloaden:

Recognition for our Industry and Road to Recovery 
(Martin Fullard, Ian Cummings, Sam mcNeill, Simon Hughes, Ciara Feely)

Train your Brain: Mental toughness masterclass on how to build your resilience and positive attitude
(Sylwia Rybak)

People, Culture and Change - learnings, paradigm shifts and unexpected mistakes
(Idil Turkmenoglu)

Change your Mindset - getting started again in these changing times
(Cyriel Kortleven)

Na een ochtend vullend Europees programma, nam MPI Global de invulling over met een 10 uur durende programmering gericht op de achterban in de Verenigde Staten. Tussendoor werd een poging gedaan om in het Guiness World Record te breken met de meeste deelnemers in een online bijeenkomst wereldwijd. Met meer dan 10.000 event professionals tegelijk online is dat record officieus gebroken, maar het definitieve oordeel vanuit Guiness laat nog even op zich wachten.

 

Author

PersonPlaceholder
MPI Nederland

 

 

 

 

Connect with Us