MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

 

 

Incubator voor de branche

Mariska Kesteloo

By: Mariska Kesteloo | feb 17, 2022

In gesprek met Mariska Kesteloo, ex-voorzitter van MPI België, ondernemer en internationaal spreker.

Mariska is bezig met het opstarten van een nieuw bedrijf, incubator voor onze branche, waar wij als MPI dolgraag meer over willen weten

Voordat we starten; wat is een incubator?
Een incubator is een traject waar (startende) ondernemers de mogelijkheid krijgen om te werken aan hun bedrijf, met de juiste begeleiding van een mentor, en je toegang krijgt tot de markt om je idee of product te testen. Indien nodig, toegang tot een netwerk van investeerders en uiteraard de informatie en tools om verder te groeien. Het gaat hierbij om een fysieke plek voor startende ondernemers die net zijn gestart, of willen doorgroeien.

Wat willen wij met dit project bereiken?
Ons doel is om de ondernemers te ondersteunen en innovatie binnen onze branche te stimuleren. Dit is hard nodig. We willen iedereen die ideeën heeft om onze sector te verbeteren of te veranderen, van harte welkom heten. We willen het talent behouden in onze sector en daarom willen we de innovatie van binnenuit de sector stimuleren.

We willen uiteindelijk dat onze sector professionaliseert, innoveert en aantrekkelijk wordt voor talent, ondernemers én investeerders, en hiermee onze branche op de kaart wordt gezet. En niet alleen in Nederland maar over heel Europa.
Voor welke doelgroep?
Er is geen minimum of maximum leeftijd, iedereen is welkom. Zowel de mensen die al jarenlang ervaring hebben binnen de branche of daarbuiten alsook de nieuwkomers.
 
Wie zijn hierbij betrokken?
Het project is opgezet samen met Nienke van der Malen-van der Horst, oprichter van Conferli. Daarnaast krijgen we steun van Enited uit Oostenrijk en RealiseMe uit Engeland.
 
Waar kan ik mij aanmelden?
Kortom, ben jij net gestart in de branche als ondernemer, of wil je doorgroeien met je bedrijf, dan hoor ik dolgraag van je.
 

Author

Mariska Kesteloo
Mariska Kesteloo

 

 
Meer opmerking laden
Nieuwe code
Comment by from

 

 

 

Connect with Us