MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

 

 

Leren tijdens je loopbaan

leren

By: MPI Nederland | sep 27, 2018

De Sociaal Economische Raad gaf vorig jaar al een richtinggevend advies uit dat het wenselijk is dat mensen hun hele leven lang blijven leren. We weten al heel lang dat onze basisopleiding niet onze hele carrière mee gaat, ook niet als je wetenschappelijk of HBO opgeleid bent.Nieuwe kennis opdoen is belangrijk, de wereld om ons heen is constant in ontwikkeling en van blijven ontwikkelen en leren moeten we zelf werk maken. De SER juicht een “ontwikkelrekening” zeer toe, een soort persoonsgebonden budget dat je opbouwt bij je werkgever om je te blijven ontwikkelen.

Dat we ook als volwassen event professionals moeten blijven leren, wil niet zeggen dat we terug moeten naar langdurige opleidingen in de traditionele schoolbanken. Er zijn veel meer mogelijkheden om te leren en te ontwikkelen op ons relatief jonge, dynamische vakgebied. Dit is precies waarom de Academy van MPI the Netherlands is opgericht: flexibele opleidingen die er voor moeten zorgen dat we met elkaar verder kunnen groeien en onszelf blijven ontwikkelen.

Daar hoort een goed, divers trainingspakket bij. Maatwerk in het aanbod is voor iedereen belangrijk. Trainingen die gebaseerd zijn op alle mogelijke onderwerpen zoals meeting design of het organiseren van effectieve(re) meetings. Altijd doorspekt met praktijkvoorbeelden, met een helder theoretisch kader en vooral praktisch toepasbaar. Neem gauw een kijkje op de website voor het huidig aanbod.

Oh ja! Ook van waarde: als je een specifiek onderwerp op de kalender mist, laat het ons weten. Ook wij groeien en ontwikkelen continu! En bovendien is de Academy er voor jou. We horen graag aan welke kennis jij behoefte hebt!

 

Author

PersonPlaceholder
MPI Nederland

 
Meer opmerking laden
Nieuwe code
Comment by from

 

 

 

Connect with Us