MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

 

 

MPI Nederland haalt BEA World Event Award voor EMEC19 binnen!

ae6dae74-5b0f-4e78-8a4d-01507a67dce3

By: MPI Nederland | dec 5, 2019

Milaan, 2 december 2019 - Van 26 tot en met 30 november werden in Milaan in de eventlocatie The Mall de prijzen uitgereikt voor de beste live communicatie en eventmarketing ter wereld. MPI Nederland viel in de prijzen met European Meetings & Events Conference 2019 (EMEC19) dat dit jaar werd georganiseerd in Den Haag. MPI Nederland directeur Gijs Verbeek was in Milaan aanwezig om de BEA World Event Award in ontvangst te nemen.

MPI Nederland gooide hoge ogen met de organisatie van EMEC19. Meerdere locaties in Den Haag werden aangedaan om de evenementenbranche te inspireren. Gijs Verbeek, MPI Nederland directeur, hield een pitch aan het aanwezige publiek in Milaan en mocht bij de uitreiking de award in ontvangst nemen. “Deze award is voor alle vrijwilligers die betrokken waren bij EMEC19.  Het is een kroon op het harde werk dat geleverd is! Samen hebben we onze schouders eronder gezet om een fantastische editie neer te zetten,” aldus Gijs Verbeek.

EMEC19
Met EMEC19 heeft MPI Nederland de 330 deelnemende professionals uit binnen- en buitenland weten te verrassen, verbazen en inspireren. Met een uniek eventdesign en het thema ‘Changing the Game’ konden de deelnemers zelf ervaren hoe zij hun meetings en events naar een hoger niveau brengen. De vele lovende reacties op social media bevestigden dat die opzet geslaagd is.

Het succes van het vierdaagse event, dat werd georganiseerd in het World Forum, de Fokker Terminal en het Louwman Museum, is te danken aan een uitgebalanceerde combinatie van educatie, beleving en netwerken. Het programma was opgebouwd uit vier verschillende onderwerpen: Risk Management, Design Thinking, Leadership en Meeting Perspectives. In plaats van het traditionele ‘zitten en luisteren’ werden de deelnemers keer op keer gestimuleerd tot interactie.

BEA World Event Awards
Het Bea World Festival is onderdeel van Live Communication Week en vond dit jaar in Milaan plaats. Hier kwam de internationale evenementenbranche samen. Drie dagen lang kon men hier kennis op doen en netwerken. Tijdens dit evenement worden de jaarlijkse ‘BEA World Event Awards’ in verschillende categorieën uitgereikt. Andere Nederlandse winnaars waren Lotte Huizinga van het congresbureau van de Universiteit van Amsterdam (Aanstormend Talent) en Blue Rhapsody (Beste Locatie).

 

 

 

Author

PersonPlaceholder
MPI Nederland

 
Meer opmerking laden
Nieuwe code
Comment by from

 

 

 

Connect with Us