MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

 

 

MPI Nederland helpt bij voldoen aan GDPR/AVG (privacy)-verplichtingen!

comply-with-GDPRjpg

By: MPI Nederland | sep 27, 2018

Alle MPI leden en educatiepakket houders kunnen hulp krijgen om te voldoen aan de eisen van de nieuwe privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Er is een 15-stappenplan ontwikkeld. Wie alle stappen goed doorloopt en de instructies opvolgt, voldoet aan de eisen van de wet. MPI Nederland heeft een contract afgesloten met Stichting AVG verenigingen, een non-profit organisatie ontstaan uit een samenwerkingsverband van verenigingsspecialisten, juristen, KvK, ministerie van EZ en financiën, TNO en de Belastingdienst. Leden van MPI krijgen een korting van 50% op gebruik van het programma.

Zoals je weet moet iedere organisatie in Nederland op 25 mei 2018 aan de nieuwe privacywetgeving voldoen. Dat lijkt ver weg, maar is het niet. Begin daarom op tijd. Het AVG-programma met de 15 stappen is een online-programma. Aan de hand van duidelijke instructies en uitleg pas je de ICT, de organisatie, de communicatie en alle juridische zaken als contracten aan de nieuwe eisen aan. Met het programma zie je geen onderdelen van de wettelijke verplichting over het hoofd. Het is gebruiksvriendelijk en ontdaan van moeilijke juridische taal.

Kosten:
Organisaties zonder werknemers
Organisaties  1-10 werknemers
Organisaties 11-50 werknemers
Organisaties 51-250 werknemers
Organisaties + 250 werknemers

 

Normale prijs
€   250,-
€   500,-
€ 1.000,-
€ 2.000,-
€ 4.000,-

 

MPI prijs
€   125,-
€   250,-
€   500,-
€ 1.000,-
€ 2.000,-

 
 

MPI leden en educatiepakkethouders zullen komende week een mail ontvangen met de kortingscode. Mocht je ook gebruik willen maken van deze aanbieding, wordt dan nu lid van MPI of koop een educatiepakket. Dat kan via deze link.

 

Author

PersonPlaceholder
MPI Nederland

 
Meer opmerking laden
Nieuwe code
Comment by from

 

 

 

Connect with Us