MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

Honorary Achievment Chapter Award

 

 

MPI zet koers naar 2021 met een Power Design Sprint

2

By: MPI Nederland | okt 6, 2020

Hoe blijft een vakvereniging in de meeting- & eventbranche relevant in een nieuwe werkelijkheid? Om antwoord te geven op deze vraag heeft MPI zich op 28 september onderworpen aan een Power Design Sprint: Een fast forward-methodiek voor innovatietrajecten. De Design Sprint is hét proces om kritische vragen te beantwoorden en te kijken hoe je behoefte van (potentiele) gebruikers kunt omvormen naar nieuwe ideeën en concrete en toepasbare diensten en producten.

In Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer heeft een groep van 30 meeting professionals (zowel MPI leden als niet-leden), onder leiding van The Next Lab, kritisch gekeken naar de invulling naar de postionering van MPI Nederland, de waarde van het MPI lidmaatschap en de plannen van 2021.

In een energiek en strak geregisseerd programma zijn alle inspiratie en kennis uit de groep in een snelkookpan-constructie naar concrete aanbevelingen voor 2021 omgevormd. Onder andere een Hub-campagne om de zichtbaarheid van MPI te vergroten, het opzetten van een kennisplatform voor White Papers en het vergroten van de community door het inzetten MPI-ambassadeurs behoorden tot de ideeën. 

“Als we het net van de dag ophalen, dan is het mooi om te zien dat we een aantal nieuwe concrete ideeën uit de branche hebben mogen krijgen. Ook zijn een aantal plannen waar we zelf al mee bezig zijn geweest bevestigd” geeft voorzitter Thijs Peters aan. “Het bestuur van MPI gaat nu aan de slag om het strategisch plan voor 2021 vorm te geven, dit willen we begin november aan de Nederlandse MPI community presenteren”.

 

Author

Kleinere logo 25 jaar
MPI Nederland

 
Meer opmerking laden
Nieuwe code
Comment by from

 

 

 

Connect with Us