MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

 

 

Next Generation Platform gelanceerd!

Next-Gen-Event

By: MPI Nederland | sep 27, 2018

Tijdens het Next Generation Event op 22 mei 2017 werd het Next Generation Platform gelanceerd; hét online platform waar studenten, (young) professionals, scholen en het bedrijfsleven samenkomen in één community, om met elkaar te netwerken en van elkaar te leren. Op dit moment vormt een groep van bijna 100 studenten en professionals de pilot group om alle functionaliteiten van de community te ontdekken.

Hilje Hoogeveen (medeoprichter en VP Next Generation Platform bij MPI The Netherlands): “Als young professional heb ik gemerkt hoe groot het gat is tussen studie en werkveld; het belang van het hebben van een goed netwerk en relevante ervaring buiten het studiecurriculum is vandaag de dag ontzettend groot. Met het Next Generation Platform proberen we studenten met een hospitality achtergrond in een vroegtijdig stadium te betrekken bij bedrijven die naar ze op zoek zijn. We houden ze op de hoogte van stageplaatsen en vacatures, maar bieden ze bijvoorbeeld ook de kans om masterclasses te organiseren bij bedrijven die gespecialiseerd zijn op het gebied van sales, marketing, eventmanagement, CRM, etc. Deze bedrijven en organisaties krijgen op die manier ook de unieke kans om aan recruitment te doen binnen een groep van gemotiveerde studenten en deze intern op te leiden tot een echte professional.”

Benieuwd hoe het Next Generation Platform precies werkt en wat het voor uw bedrijf kan betekenen? Of kent u studenten en young professionals die graag willen werken aan hun toekomst en gratis willen deelnemen aan het platform? Neem dan snel contact op door te mailen naar info@nextgenerationplatform.com.

 

Author

PersonPlaceholder
MPI Nederland

 
Meer opmerking laden
Nieuwe code
Comment by from

 

 

 

Connect with Us