MPI Netherlands Nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

 

 

Partnership Johan Cruijff ArenA en MPI Nederland

Logo-Johan-Cruijff-ArenA

By: MPI Nederland | sep 27, 2018

Wij zijn blij te vermelden dat de Johan Cruijff ArenA en MPI Nederland een meerjarig partnership aangegaan zijn met elkaar. Natuurlijk kent iedereen de ArenA, die inmiddels vernoemd is naar de legendarische voetbalheld Johan Cruijff, als thuishaven van AFC Ajax, van de wedstrijden van het Nederlands elftal en als grootste concertpodium van Nederland. Echter, de Johan Cruijff ArenA is veel meer dan dat; het is één van de duurzaamste stadions ter wereld, CO2 neutraal op het gebied van energie, en wordt internationaal beschouwd als rolmodel voor moderne stadionbouw en -exploitatie. Daarbij fungeert het Amsterdam Innovation Arena als living lab voor innovatieve concepten voor stadionmanagement en event experience. Een mooi voorbeeld hiervan is de oplevering van een megabatterij van 3 MW juni jongstleden, waarmee de ArenA verzekerd is van haar eigen stroomvoorziening en opslag, ook tijdens een stroomstoring. Het stadion zal haar eigen, duurzame energie slimmer kunnen gebruiken en de beschikbare opslagcapaciteit in de batterij zelfs verhandelen als Amsterdam Energy ArenA BV.

Tevens huisvest deze unieke locatie jaarlijks zo’n 250 zakelijke evenementen en congressen, die zich graag associëren met zo’n vooruitstrevende organisatie. Kwaliteit, duurzaamheid en innovatie zijn op dit moment de belangrijkste pijlers van de Johan Cruijff ArenA, met een grote aandacht voor veiligheid, educatie en opleiding. Hierin leidt de ArenA al jarenlang haar eigen stewards op en is vorige week officieel het startsein gegeven voor het MBO Leerprogramma Facilitair Leidinggeven waarbij de ArenA als leerschool voor House of Hospitality gaat fungeren. Klik hier voor meer info.

De vakvereniging Meeting Professionals International is dé internationale vakvereniging voor meeting- en eventprofessionals. Ook wij dragen innovatie, educatie en kwaliteit uit door middel van masterclasses, trainingen en events voor haar leden. Beiden zijn actief als leerbedrijf en betrokken bij het opleiden van de Next Generation binnen het hospitality vakgebied. Ook hebben zij beiden direct contact met de opleidingen over de innovaties binnen het vakgebied. Kortom; genoeg raakvlakken en directe verbanden!

MPI Nederland is daarom blij dat zij haar leden kan laten kennismaken met de Johan Cruijff ArenA en omgekeerd is de Johan Cruijff Arena blij dat zij in MPI de partij heeft gevonden om haar zakelijke activiteiten verder uit te breiden, deel te nemen aan de educaties en trainingen van MPI en om deel uit te maken van het internationale netwerk van ruim 18.500 MPI leden wereldwijd.

ArenA-MPI-partnership-foto-300x225

 

Author

PersonPlaceholder
MPI Nederland

 
Meer opmerking laden
Nieuwe code
Comment by from

 

 

 

Connect with Us