MPI Netherlands Nieuwsbrief
Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche
Meld je aan

 

 

TEAMBUILDING OP DE TOFSTE LOCATIES IN NEDERLAND

VeluweEvents_QuadRijden

By: MPI Nederland | jun 4, 2019

BIJ APOLLO HOTELS
Na een dag vergaderen is de focus en effectiviteit soms ver te zoeken. Daarom is het belangrijk om de buitenlucht in te gaan met jouw hele team. Bij Apollo Hotels vind je de tofste locaties. Ga bijvoorbeeld quad rijden bij Veluwe Events. Voor een actieve afsluiting van de dag op het strand kom je naar Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach. Blokarten over het strand terwijl de meeting van deze ochtend even naar de achtergrond verdwijnt. Of kies voor een korte break tijdens de meeting, met een potje Jeu de Boules aan de Vinkeveense Plassen bij Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam.

VELUWE EVENTS
Wij zijn Veluwe Events, het grootste volledig ingerichte outdoor terrein van Nederland. Onze activiteiten vinden plaats in een bosrijke omgeving op de Veluwe, op het terrein van Apollo Hotel Veluwe De Beyaerd. Dit maakt dat alles mogelijk is op 1 locatie, ook overnachten. Je zoekt nog een te gekke activiteit voor het aankomende bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest? Ons energieke team staat voor je klaar voor elk type evenement.

Zo hebben wij een compleet ingerichte lasergame hal en een buitenterrein om te handboog schieten, airsoften of quad rijden. De helikopter dropping of het 4x4 rijden is ook absoluut een spectaculaire verrassing voor jouw groep. Pech met het Nederlandse weer? Een groot voordeel is onze ruime keuze aan indoor-activiteiten. Hierdoor kan er op het laatste moment zelfs gewijzigd worden naar het beste alternatief. Salsa dansen, poker workshops en whisky proeverijen zijn hier voorbeelden van.

Je organiseert een volledige dag voor een bedrijfsuitje of teamuitje? Dan stellen we een arrangement samen. Hierbij combineren we meerdere activiteiten van 1 tot 2 uur. Je wilt graag starten met een ontbijt? Eerst een besloten presentatie geven aan de groep? Afsluiten met een barbecue of knallende feestavond? Apollo Hotel Veluwe De Beyaerd ligt naast ons outdoorterrein en heeft hier alle mogelijkheden voor, zelfs met overnachting.

APOLLO HOTEL IJMUIDEN SEAPORT BEACH
Je vindt ons aan het strand van IJmuiden, de ideale locatie voor jouw volgende teambuilding evenement. Blijven slapen? Dineren? Blokarten op het strand? Leuk, wij regelen de complete dag of het teamweekend. Ga bijvoorbeeld blokarten over het strand, of beklim de 22 meter hoge TeamTower. Zoek je meer spanning? In het UNESCO werelderfgoed Forteiland IJmuiden doe je verschillende activiteiten met het hele team. 

Op slechts 150 meter van het strand zit je goed in Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach voor een overnachting, diner, lunch, ontbijt en meeting of evenement. Wij begrijpen dat jenaast vergaderen ook graag een borrel drinkt en proost op de successen. Daarom organiseren wij een feest of barbecue op ons dakterras, met uitzicht over de haven en het strand. Het is niet altijd barbecueweer, daarom hebben wij ook in onze zalen voldoende ruimte om het bedrijfsfeest te organiseren. Wil je het spectaculairder aanpakken? Kies voor een complete lichtshow tijdens jouw feestavond. De hapjes en drankjes serveren wij graag. Hierna wandel je naar jouw hotelkamer, waar je 's ochtends wakker wordt van het geluid van de golven.

TEAMBUILDING BIJ APOLLO HOTELS
Onze hotels vind je op de mooiste plekken in Nederland. Kies bijvoorbeeld voor onze locaties in hartje Amsterdam, waar je de dag afsluit in onze sloep over de grachten van Amsterdam. Of host de volgende borrel bij Bierfabriek Almere, dé locatie voor een bierproeverij of feestavond. Meer informatie over onze locaties en mogelijkheden? 

Meer opmerking laden
avatar
Nieuwe code

 

 

 

Connect with Us

 

 

Chapter Advertisement