Top Performing Chapter Award

MPI Netherlands Nieuwsbrief
Ontvang uitnodigingen voor events & trainingen en blijf op de hoogte van nieuws uit de branche!
Meld je aan

Top Performing Chapter Award

 

 

MPI Events 2020

MPI Events 2020


Dit jaar vieren we 25 jaar MPI Nederland. Het succes van EMEC19, waarmee we branchegenoten uit binnen- en buitenland vorig jaar wisten te verrassen, verbazen en inspireren motiveert ons om ook dit jaar mooie events neer te zetten. Het unieke eventdesign en de succesfactoren van EMEC19 dienen als blauwdruk voor de MPI events van 2020, waarmee we de manier waarop we ontmoeten, beleven en leren blijven veranderen. Door de actuele omstandigheden ziet het event jaar er anders uit dan we hadden gedacht. Van spraakmakende live event naar even zo inspirerende on-line events.

Door verrassende spelelementen aan de (online) MPI events toe te voegen zorgen we ervoor dat jij tijdens elk event nieuwe mensen ontmoet of je nieuwe dingen te weten komt over de mensen die je al dacht te kennen. 

Deze events zijn een proeftuin waar we je unieke concepten laten beleven. Hier worden nieuwe ideeën getest. Naast vakinhoudelijke kennis, doe je inspiratie en ideeën op die je morgen zelf kunt toepassen.

De inhoudelijke sessies van de evenementen worden geprogrammeerd op basis van de belangrijke trends binnen de meeting en event industrie: Experience Design, Event Marketing en Risk & Regulations. Elke van deze  tracks bestaat uit twee interactieve sessies. Naast het leren van de theorie, ga je (inter)actief met de inhoud aan de slag.

Onderstaande lijst geeft een overzicht van de (on-line) MPI Events die MPI Nederland de komende tijd organiseert. Vanuit je eigen stoel heb je toegang tot inspirerende sprekers! Wat kijken wij er naar uit om elkaar weer live te ontmoeten.

Note: De Summerschool 2020 hebben we verplaatst naar 2021.  

 

MPI Event | Sphere of Influence

Voeg toe: Outlook | ICal | Google Agenda
27 januari, 2020
2:30 - 7:00
's-Gravesandestraat 55
1092 AA, Amsterdam,
Organizer
MPI Nederland
Phone: 0205727355

Invloed, we hebben het nodig om te functioneren in elke groep waar we onderdeel van uitmaken. Je wil iets van je leidinggevende, je collega, je partner, of nog uitdagender: van je kinderen. Zijn we niet altijd op zoek naar manieren om het gedrag van een ander te beïnvloeden om onze eigen of organisatiedoelen te bereiken?

Tijdens het event gaan we in op de zeven principes van beïnvloeding ontwikkeld door Robert Cialdini, dé expert op het gebied van beïnvloeden. Zijn methode is gebaseerd op menselijke communicatie en sociaal gedrag. De sessie wordt geheel verzorgd door Nick Schoemaker van het Nederlands Debat Instituut. 

We zien jou graag op maandag 27 januari op het MPI Event: Sphere of Influence. Naast een inhoudelijke sessie zullen we natuurlijk ook met elkaar het glas heffen op het nieuwe jaar en praten we je tijdens de ALV graag bij over de nieuw te varen koers van MPI in 2020.

Voorafgaand aan het event vindt er ook een  PCO Lunch plaats met het thema 'Tech'. Deze lunch is exclusief voor PCO's en is kosteloos bij te wonen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vooraf inschrijven is verplicht. Kijk voor meer informatie en registratie op de PCO lunch eventwebsite.

Programma:
12.00 - 14.00 Lunch exclusief voor PCO’s – Thema: Tech
14.00 - 14.30 Ontvangst MPI Event 'Sphere of Influence'
14.30 - 16.30 MPI Event 'Sphere of Influence
17.00 - 18.00 Algemene Leden Vergadering 
18.00 - 19.00 Nieuwjaarsreceptie

Venue Details

Hotel Arena
Adres: 's-Gravesandestraat 55 , 1092 AA, Amsterdam

Connect with Us